Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Svijetu su potrebni šupci. Kuda bi inače sranje izlazilo.” Uvijek pomislite na ovo kad naiđete na seronju i ne možete ga zaobići.
znaci od covjeka naprave covjeculjka
Film je podbacio. U zadnjem momentu Dammonova žena u filmu odustaje od smanjivanja pa Damon završi sam i smanjen. Ipak mu je drago da je smanjen vjerujući da tako doprinosi čovječanstvu i očuvanju životne okoline, jer kao mali svega će manje trošiti. Upoznaje sakatu Vijetnamku (smanjenu) s kojom pomaže njenim bolesnim siromašnim prijateljima. Na kraju filma, uz Vijetnamku shvatio da je ta vrsta pomoći bolesnim i siromašnim vrijednija i veća od smanjivanja. Našao je sebe.
film odron......Matt Damon pao kurcu za ushi......covjek znaci propo ko kauch
Christoph Waltz glumi smanjenog Srbina Dušana koji se bavi švercom i drži crno tržište kubanskih cigara u svih sedam gradova malih ljudi :)
Bezveze film bolje otici pogledati Molley games
Kihocu se Cure u mom Mjestu,kaze nek ide Trahana tamo. . .U Njega je Lijep,ko Kahveni Mlin" Hihihi