Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjerno sam pratio ovu osobu... na koji nachin vodi emisiju... i doshao sam do zakljuchka da je isti, zapravo obichan primjerak bosanskog poslijeratnog proizvoda,.. s naglashenim primitvnim \"balijskim\" notornim usitnjenim podcjenjivachkim ogovaranjem.. i podsmjehivanjem.. Smara,..zaista smara.. Kad bi kojim chudom, taj isti, uzeo mushku retoriku.., zdravo i jasno razgovarao se pred kamerom,.. moguce bi imao mjesta kod mnogih nas koji pratimo dogadjaje.. ovako,.. moram \"preskakat\" tv.. kad on bolesno smara,.. jednostavno,.. da bi ochuvao zdravlje.. promijenim kanal... a,.. knjigu, kao i emisiju.. moze svatko da ima.. to i nije neki domet..
Čitava knjiga će biti otkucana velikim slovima kako bi se znalo da se Mimo dere na nekog. To je jedan galamdžija obični, a u suštini bezveznjak pravi
Sto mi je mrzak ovaj peedercinaaaaa! Halooooo peeedddeeercinooooooo, glup si kad citas one glupe tekstove na OBN...smanjiiiiiiii dozivljaje ppaappaakkkkkkkk!!!!!!!!!!
nije lako kad je toliki nesrazmjer ambicije i talenta mozda bi se prije pisanja knige mogao barem djelimicno opismeniti ?! :)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj, svega ti