Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đe sad onaj gayMajka
HAJDE VI FINO U AMSTERDAM PA GORE SE PEDERIŠITE...FUJ STOKO ZARAZENA...VI NE ZASLUZUJETE PRAVA,TREBA VAS SVAKI DAN MARISAT NA ULICI.
@BikKojiSijedi SAMO NEMOJ VI PEDERI DA ME OBRAUJETE....HAJDE PEDERI PARADIRAJTE PO GRADU,JEDVA CEKAMO TAJ VAS PRIDE :D OVDE NISTE DOBRODOSLI.
ovo bi inace trebalo u ovako zatupanoj sredini organizovati bez promocije ali klix brze bolje objavi da mozete izvjestavat kad huligani opet polupaju kino, da imate narednih 10 dana o cemu pisati
neka radi svako sta zeli izmedju 4 zida... ali dopustiti njihovo ljubakanje po ulici da to djeca gledaju i odrastaju u duhu " da je to nesto normalno i svakodnevno"- protiv toga smo. i previse sebi daju za pravo- ali Evropa stoji iza njih zato i jesu takvi. a mozemo li i mi HETERO da organizujemo NORMAL HETRO PRIDE jer smo pored ovakvih ugrozeni? kad oni mogu- mozemo i mi..
pa hetero pride ti je kad cekam autobus na stanici a dvoje se fataju i zvale, drpa joj sisu pred 50 dusa na stanici, ne valja ni to da vide djeca po gradu takve stvari se rade u spavacoj sobi a protiv film festivala nemam nista, niti gradjani treba da imaju sta protiv toga niti se to organizuje za djecu
Nek idu u Banja Luku tamo ce ih svestenici docekati sirom otvorenih .........nogu HAHAHAHAHAHAHAHA ,a mozda i u kontru.......
dajte ljudi zabranite ovo, stvarno je sramota vise. nek rade kod kuce sta hoce al po ulicama trena imati nekog ponasanja. prije je bilo sramotno kad se musko i zensko poljube a sada .... pfuj!
Okupljaju se i gledaju film, nadaju da će time izmusti kakvu reakciju idiota poput tebe, da bi dobili više fondova, a nikako ne rješavaju problem te populacije, kakva sramota, glupane?
A čak i da prošetaju, protiv čega nemam ništa protiv, kad mogu hetero cis šljamovi, vehabije, četnici i drugi, zašto ne bi mogli i oni?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A šta ćete festivalom dokazati da je to zemlja svih njenih građana i ostale ublehe? Time nećete dokazati ni da je to zemlja svih stanovnika Sarajeva, na potezu od Skenderije, do Vijećnice.
Zemlja u kojoj je 61% mladih nezaposleno nije zrela ni da ima "probleme" tog tipa, a kamoli da ih rješava. Sumnjam da bi se i oni time bavili, da ne mažu oči ovim diplomatama iz uređenih zemalja.
Predivno, jedva čekam :)
...jope prs uoko lokalnim "mačosima" i "velkim vjernicima"...
@massimosavic ...jarane, ne kontam ja tu napaljenu masu. naguzili ih "javni lideri" a oni lemaju ljude koji ionako jedva izvire naulicu...čudan pojam "pravdoljubivosti". il je to ono, "jačem se uvlači, a slabijeg zgazi". svemsečini.