Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ni pusa losa ali treba imati i obraza i casti malo pa udariti po onima koji kolju i zatiru sve sto nije njihove vjere na kraju 20 vijeka pa i dan danas ne priznaju da su to ucinili. Dok to recimo njegov predhodnik Bush stariji nije zelio da uradi.. Moniku bi mogla glumiti recimo Severina jer ona ima iskustva u tome :)
eee moj jojojo , meni je ipak vaznije da mi ga popusi, nego da nekoga bombardujem
Ja bi rekao osrednji reziser za vrhunskog predsjednika imao je gospodin Klinton dosta dobrih poteza u svom mandatu ali mu je najbolji bio bombardovanje Srbije i bosanskih pravoslavaca ubjedljivo :)) Veliki je to gospodin i dan danas...
...vrhunski režiser za osrednjeg predsjednika...