Frontmen Zostera
0

Mario Knezović uoči SFF: Drago mi je što ću konačno pogledati film "Take me somewhere nice"

S.H.P.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Mario Knezović frontmen grupe Zoster kazao je kako će, prije svog nastupa u Hastahani, prisustvovati svečanom otvaranju 25. Sarajevo Film Festivala. Raduje ga činjenica što će 19. augusta prvi put pogledati film "Take me somewhere nice" u kojem je ostavario ulogu.

"Mi večeras sviramo u Hastani. Ukoliko stignemo pogledat ćemo neke od filmova. Sutra nastupam u Beogradu, a u nedjelju se vraćam. U ponedjeljak igra film 'Take me somewhere nice' u kojem sam glumio tako da ću sigurno čim se vratim iz Beograda pokušati da ulovim vremena da pregledam neke od filmova", kazao je Mario Knezović iz grupe Zoster.

Film "Take me somewhere nice" rediteljice Ene Sendijević kako kaže nije stigao pogledati, te da će mu u ponedjeljak kada se film prikazuje na Sarajevo Film Festivalu biti prvi put da ga pogleda.

Knezović je kazao i kako se raduje što će se nakon dvije godine susresti sa ekipom s kojom je radio na ovom filmu.

Ovaj dugometražni film donosi priču o djevojci Almi koja iz Holandije dolazi u BiH kako bi posjetila oca kojeg ranije nije upoznala. U filmu osim Knezovića glume Sara Luna Zorić, Lazar Dragojević i Ernad Prnjavorac, Sanja Burić, Jasna Ðuričić, Emir Hadžihafizbegović, Ivana Vojinović.