Film/TV
0

"Ljubav i osveta" nova telenovela na OBN-u

Sarajevo-x.com
Jedna od najgledanijih TV-sapunica u regiji, turska serija "Gorki život", na OBN televiziji imat će uskoro neočekivan kraj koji će rasplakati najosjetljivije, a zateći ostale gledaoce.

Ovu seriju naslijedit će u istom terminu "Ljubav i osveta", sa još jednim neodoljivim turskim glumcem kojeg ste upoznali u seriji "Gumuš", Kivancem Tatlitugom.

Kako je serija "Gorki život", s obzirom na temu, privukla veliku pažnju javnosti u našoj zemlji, jer publika uvijek voli priče o bogatima i siromašnima i vječnoj utrci za novcem, iz OBN-a se nadaju da će i nova telenovela zabilježiti jednak uspjeh.

Emitovanje "Ljubavi i osvete", serije u kojoj glavne uloge tumače Kivanç Tatlitug, Sedef Avci i Murat Daltaban, počinje 2. maja u 20 sati.

Neodoljivi Tatlitug glumi mladog Bosanca Halila na privremenom radu u Njemačkoj, u Berlinu. Halil u slastičarnici u kojoj radi upoznaje Menekše, prelijepu mladu Turkinju iz izuzetno stroge, tradicionalne porodice. Njihova je ljubav čista i snažna, iskrena i duboka, ali tradicija će se uplesti u naizgled idiličan susret. Otac je, naime, ugovorio brak Menekše i Mustafe, bogatog, starijeg Turčina. Halil i Menekše odluče spasiti ljubav i bježe iz Berlina u Istanbul. Slijede ih Menekšin brat i Mustafa, nesuđeni muž. Hoće li ljubav biti jača od osvete na koju su spremni ostavljeni muž i gnjevni brat? Hoće li dolazak u Istambul pokrenuti lavinu tajni koje Halil nosi u sebi? Može li ljubav pobijediti sve prepreke? Sve to pratite u novoj seriji na OBN-u.