Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jednoj knjizi sam procitala da ,,ako imas jednog pravog prijatelja, bogat si covjek, ako imas dva, imas bogatstvo, tri ili cetiri, s* tobom nesto nije u redu".
@limesa Cisto me asociralo, zbog naziva serije. Ne odnosi se ni na koga.Ako gledamo, vecina komentara je dvosmislena i ljudi ce ih shvatati onako kako im odgovara. Pozdrav i tebi:)
Smijem li se umiješat' ? : )
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sto jes' jes'... ne bi to bilo to!
Citav koncept serije zasnovan je na odredjenom dijelu u njihovim zivotima koji je zavrsio u desetoj sezoni osnivanjem porodica gdje svako ide na svoju stranu. Jednostavno je bilo nemoguce nastaviti snimanje sa djecom, jer to ne bi bilo to. Niti bi mogli izlaziti u Central Perk, niti bi mogli visiti kod Monice u stanu itd. Bilo kako bilo, po mom misljenu najbolja humoristicna serija ikada napravljena sa nevjerovatnom glumackom postavom.
...pored seinfielda, mash-a i jos par slicnih...
MUĆKE ! :D
nevjerovatno, kako je nije sramota
Ja želim povratak otpisanih...... : )))
..ne želim ni ja...
...kaze da je stara...al ne bih je se branio :-D