Remake "Neki to vole vruće"
0
Lindsay Lohan kao Marilyn Monroe
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da podvucem, ona teti Merilyn ne moze ni po bilo kojem mjerenju doci do peta... Merylin je Merylin, ove kopije .. na svakom cosku.. a nijedna na sebe ne lici..
\"Nestašna glumica je vjerovatno na ideju došla za vrijeme fotografiranja za naslovnicu španskog izdanja magazina Vogue, za koju je pozirala preobučena u Monroe.\" Ako je nestasna to sto je lezbijka ok, ali narkomanka zesceg kalibra valjda NEzasluzuje epitet nestasnosti.. nego neki drugi... Oprostite .. greska do citaca.. Toliko..
Ooooj pa nema ona nikakve veze sa Marilyn, ma ni jednu crtu zajedničku na licu nemaju, ccc.
Dobra koka od dobrog roda hehe.