Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno
Ma taj nema pojma sta su CO2,O3,N2,CH4,Ar....100%. Drz se ti Leo mufa,to tebi najbolje ide.
leo, isteblišmentska ravaku
Ovi sto ko jedinke zive u milion kvadrata stambenih prostora koje treba i grijati zimi i hladiti ljeti, gdje su im ti prostori natakareni na engleske travnjake koje zalijevaju milioni litara vode, sto imaju stotinu kreveta i stolica a goozicama samo mogu spavati i sjesti na jednu e eto,..oni ce pricati 'o potrosnji i svijesti o globalnom zagrijavanju' Sve bi ja vas arlekine u rudnike pa tamo preseravajte o 'globalnim pitanjima'
Djaba kad mu facu vidim, odmah znam da je dobar film :D
Popravite naslov.
a koliku emisuju stetnih plinova ima njegov privatni avion `?
Šta, treba sad da pliva preko okeana?
Ako 'globalno zagrijavanje' postoji, onda svaka ekonomska aktivnost direktno utice na taj fenomen i mnogo je licemjerno kada bogtasi govore sirotinji o 'globalnom zagrijavanju. Preseli se slamom pokrivenu kolibu i jedi 1000 kalorija dnevno od onoga sto sam uzgojis motikom i bez hemije i onda mozes da drzis lekcije drugima.
Bravo a koliko si para dao da pomognes.