Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka je prodana dusa, ali to ljudi nikako da skontaju. Seljacic ce za malo maraka nastupiti i u Grand Paradi Lepe Brene..
eh nabijem ja vas sve na k.... EH ETO NEK SU VASI PAMETNI MOZGOVI NEISPRANI I NEOTUPLJENI! Joj sto mi idete na kurcinu svi redom. Pa ne mogu da vjerujem dokle vise ide ta vasa glupoca s tim pljuvanjem. alal vam vjera
Nisam odmah vidio zapetu poslije \'Laka\'. Pa moslih to je malo ruzan nadimak za Seve
debilni izvodaci za debilnu publiku. kazu i silajdzic ce se direktno ukljuciti u show iz pariza a dodik iz laktasa
Jadni oni voditelji s oni likom Macom! Nikako da shvatim tko njega angažira za bilo kakve projekte! Bilo kakve! Tipa treba držati pod stalnom liječničkom kontrolom i u prostorijama odvojenim od ostalog svijeta. Ludački pogled, glupe šele, priča mu nema veze s vezom, smijeh, Bože sačuvaj! A, jadni i učesnici! Ni žiri nije pošteđen. Sve u svemu, još jedno zaglupljivanje i onako priglupih, i ispranih od kojejkakvih meksičkih i brazilskih serija mozgova, tinejdžera u regionu!
dino merlin paksu
Ko još gleda ova sranja ?
Operacija Trijumf je još jedan debilni spektakl za otupljivanje otupljenih mozgova.
Mozda ce im ratni zlocinac mladic drzat mikrofon dok pjevaju,a Dino Merlin ce dobit toliko para da ce se udavit od kletvi svih onih kojima familije i dan danas traze kosti!Aferim izdajicama!!!!Nebih vjerovao da je i Dino Merlin prodana dusa?! BOSNA4EVER!