Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta drugo mogu glumiti nego vanzemaljce
mogu glumiti srbe
bibera na lomachu kao sto je cika Robespierre svojevremeno radio
Čuj da glume, sta imaju glumit kad su sami po sebi vanzemaljci :D
JUSTIN BIEBER IS GAY !!
Sta ce oni glumiti, pa vanzemaljci glume njih..
LOL @ ratni profiter,moj stari je ostao invalid u ratu,a za šta,za vas gnj.ide koji danas pljujete po istim tim borcima i družite se sa če.taljima koji će vas nakraju zak.lat i silo.vat, i neka će kad ste zaslužili.Mogao je porodicu izvući vani da je htio ali eto on je ostao da se bori za nekakvu BIH i za nekakvu us.ranu raju.
svi ćete vi biti srbi jednog dana i sve će biti Srbija!
Vec su vanzemaljci,ne moraju glumiti.
@ niki Oni sto se prisjecaju Srebrenice i Ahmica rade na tome da se isti ne ponove, za razliku od vas ratnih profitercica i njihovih o.k.o.ta kojima je u cilju \" zavadi pa vladaj \"
na moj dan mladosti! ma.jku vam Božju!
srbi dismr ko poljska hala
nema potrebe da glume !!!!!!!
Zato što se ti isti ljudi odmah prisjete Srebrenice i Ahmića
a sta su dosad radili...
Bas super ni kostimi im ne trebaju, kako ljudima vise ne dodiju rijeci srb hrvat bosnjak?????