Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to* efekata* pardon :D
pirane smece - dovoljno je trailer pogledati da se ro zakljuci.. al mi se gledaju ove sove, gledao sam trailer u 3D-u puni su efekati ...
Pirana 3D = smeće ... Slažem se u potpunosti s prvim komentarom
skinem piranu za mjesec dana sa fre zone.nit dajem pare za kino nit mi se tarifira promet.
Pa dobro ovo i jeste film da ostavis pamet po strani, ne znam sto se palite :)
kelly brook nije poznata? :D poznatija je od citave y3bene bosne ;]
Pirane 3D film B produkcije sa beznacajnom pricom i ascare vidljivim CGI efektima. Film se istice smo po svojoj krvavosti te je po tom pitanju doista bolestan.
zapadnjacko izvikano smece, jos kad mi se javi onaj ogi, hoce mi pozliti od njegove hvale (genijalno ostvarenje, remek djelo, puni kina sirom usa, blokbaster, ovo-ono, aman zaman)... nikakvo mi mjerilo nije punjenje kina sirom amerike, kad znamo da je tamo vecina retarda, samo kad vidim da se loze na one kechere...sve mi jasno... ja vazda s rezervom uzimam ova americka trash izvikana ne znam ni ja sta, samo nisu filmovi.
pirana 3D na \"Sceam-u\" izabran za najgori film :)
piranhu vrijedi pogledat zbog predobre kelly brooke.....a ima i jako puno krvi,,,dobar film za zabavu
Al i ljudi svakakve gluposti snimaju..
raja, na ovaj PIRANE 3D moj vam je savjet da dzaba ne idete! film sam gledo i katastrofa je!!! bio sam na premijeri u zenici i nije da sam se malo pokajo sto sam dao pare za takav film. doduse bio sam sa drustvo i otiso uz nagovaranje, a inace ne bih nema sanse! FILM JE SMECE! nit poznatih glumaca, nit bilo cega...\"h\" od horora nema, osim gologuza i silikona. 3D efekti nula bodova. mozda je samo nekih 20 min filma u 3D efektima. ZATO NE IDITE NA OVAJ FILM I NE DAJITE DZABA PARE! pozz