Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god misli da moze bolje bujrum neka proba. Od mene sve pohvale, barem su pokrenuli nesto sa mrtve tacke.
Dubioza Kolektiv, Helem Nejse, kozmopolitski murali po zapadnom Sarajevu i Istocnom Mostaru dobro podrzani od Medjunarodne zajednice da podizu defetizam, izeljavanje i smanjuju nivo testosterona kod Bosnjaka
@gooUser1567097558 daj ti onda nesto bolje, nesto sto ce donijeti nadu i vjeru u bolje sutra. Samo glupi ljudi, kojih ne manjka, ne kontaju da se kroz djelovanje tih koje si naveo ustvari pokusava ogoljeti ovakav nakaradni sistem. Kroz satiru i ironiju pokusava se pokazati sva besmislenost naseg drustva i pokrenuti se na neke promjene. Nije to defetizam, to je dijagnostika, a kad utvrdis dijagnozu onda se i lijecis. Ali ne konta to kriticar kao ti
Cuj nagrada 200 maraka
realno su bezze bolji je bio rinko golubovic
Manje narkomana na tv
Hoće li i ovdje cijena poziva biti 78.99 KM/min ? I tko gura ove momke, samo iz paštete još ne iskaču ?
Originalna ideja a hrtov Upitnik kopiran do daske.
Naša kulturna scena je kar.na. Nigdje pravog Sarajlije da napravi nešto što će balkan željeti da vidi a ne samo par mahala. Sve je kod nas mahalsko. Otišao M. Nadarević naš Izet i zaboravite na nekog drugog takvog.
Koji su ovo moroni!!! Dao im Senad prostora koliko god hoce, likovi smorili. Ne znam sta ovi mogu ponudit vise od Pinka.
Ovi momci jednostavno nemaju talenta za show pa ni za kviz !Evo vam primjer zove lik u radio program dok su kao radili kviz show i pitaju oni odakle zoves,drugo pitanje đe si bio na liniji i grohotom se smiju kao to je duhovito WTFGura ih neko zato sto su nasi a logo je crveno zeleni eto koliko su proracunati Ono tipa jal Sda jal Sdp Tada momci a sada ljudi su providni kao celofan 🤮🤮Nego kupite najslabiju kariku i po 5BAM
Ako kao dzokera prihvataju: Šaznmbrtmoi, onda je Meho za!
Meho je bio i za neke druge stvari, i znate sta? WHO CARES? Poezija? Joj, ba, alam, dješ to, sta si ba, majakovski alam. Pjevas jel, joooj, alam, ocam, daj sinana ba, ocam.
Tesko je ful biti kul, kad si bez svesrdne ambasadne i nasostrankaske, ili neoseljasckoezdeaovske, ili ishlapljelocrvenofeudalne politike - jednako = Nul!
Ovo društvo doživljava završni čin degradacije i samodestrukcije... Poslije prostitutki, chetnik(a)usha, nepismenih dupelizaca, na Javni servis stiže i skupina narkomančina čiji rad godinama finansiraju ambasade gb i usa. Nisko da niže ne može.
HRT , potjera i superpotjera na aparatima.
Ko je sponzor kviza ,pa su ovako male premije?Nisam fan ovih kvizova " preko slušalice " .
Bolje i ovo nego retardirani tik tok
Vidi ovih Sattlerovih poslusnih kunica !
Svaka čast momci 👍👍👍
Ovo sto sam na yt gledao je nivo Kike Budalike. Nemamo mi kapaciteta za Potjeru i Milijunasa
ja konto neki dobar kviz, kad procitah helem nejse...