Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes da shvatis da se covjeku nije moglo pomoci
Nek pociva u miru,napokon je slobodan,rado cu ga se sjecati,zaduzio me svojim filmovima i bio jedan od omiljenih...
odavno se vec dalo primjetiti da je u zescoj depresiji...i kad je gostovao u nekim emisijama nikad nije bio opusten , ponekad je i nazor pokusavao nasmijati publiku , kao da je uvijek glumio ...steta da danasnja medicina ne moze uociti takve simptome i pomoci covjeku prije nego je prekasno
Moze se uociti, ali nazalost ne mogu svakom pomoci. Depresija je teska bolest iz koje ne nadje svatko izlaz...bez obzira na medicinsku pomoc.
Uhh..sad kad licemjeni Holivud pocne o njemu pricati ono u sto ni sam ne vjeruje. Cuj..heroj? Oduzeo sebi zivot pa je heroj? heroj si kad zivis unatoc svemu...Sad ce zvjezdice filmskog platna nasmrkane plakati pref tv kamerana, a Will Smith ce odrzati motivacijski govor. Svi ce cmizdriti i otici u svoje vile popiti litru viskija i misliti da se svijet vrti oko njih. A kad shvate da se zavaravaju, past ce u depresiju. U medjuvremenu ce se zeniti i razvoditi po osam puta, usvajati djecu koju i ne vidjaju.
upravo to, Ostruga. Nema tu iskrenog zala, cisto preseravanje. Ocima ga nisu mogli zivog. Sad ce njegovu smrt iskoristiti da sebe promoviraju
Goni se i gdje treba i gdje ne treba.