Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u čemu ti je sad razlika između greške i lapsusa :D
joj sto ne mogu ovih pametnjakovica koji analiziraju svaki tekst i kad nadju gresku ili neki lapsus pocnu da kake bezveze
Za sve moje obozavatelje samo jedna dodatna informacija. Moje pravo ime je Depp, i to ime je pogotovo koristeno u mojim prvim filmovima. Kasnije su mi producenti ,iz \"umjetnickih razloga\", i to ne svi, promjenili ime u Deep. Jos me niko nije zvao Dzoni Dip, vec uvijek Dzoni Dep. Uzivajte u mom slijedecem gusarskom filmu.
hahah Deep.... aj drago mi je da ce bar duboki Johnny biti u filmu :D
hahha fakat koji kretenizam :D
Johnny Deep ? Pa dajte barem jedan clanak napisite bez greske .. .