Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edge of darkness je plitak,providan i loš film i to mi je odmah poslije pet minuta gledanja postalo jasno kada sam vidio kako Gibsonova filmska kćerka povraća naslonjena na vrata od auta a oko nje 50m2 odličnog prostora za povraćanje,i još kada se na jedan takav paradoks kojeg nema ni u filmovima Lepe Brene doda i Gibsonovo još u Hrabrom Srcu isfurano kreveljenje i hrpa nelogičnosti u radnji filma svakom ko iole obraća pažnju na smisao temu i ideju bilo kakvog filma postat će jasno da su 2 sata provedenih uz ovaj film čisto gubljenje vremena.
Edge of Darknes sam gledao prije mjesec dana ... solidan film, obzirom da je danasnja holivudska kinematografija otisla u racku
Slusaj ti papak vidi se da nisi sarajlija kupio sam na ulici a ne na pijaci i karace ti derpe mamu i sestru.Moj je izbor gdje cu gledati film da li kupiti na ulici ili ici u kino kazem da je dobar film i da ga treba pogledati.Ti ako se bavis tom prodajom i ako si se nasao prozvan mene to nezanima.
Amerika je srpska zemlja, valjda ste trebali napisati srpski a ne amerčki film.
nisi ti sarajlija, ti si d.e.r.p.e.!!! jos se hvali, kupio na pijaci za 3KM, za nevjerovati!! Edge of Darkness je za 10
Kupio sam jucer u ferhadiji kod trznice tu komediju za 3 km kod onih sto na ulici prodaju pravo je dobra komedija i snimak je dobar tako da u kino necu ici jer sam je gledao.Ko nije gledao neka pogleda komediju ili kupi dvd u ferhadiji \"Kick Ass\" je prava komedija.