Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spali se majke ti! Lakse svima! p.s. Nadam se da na navednoj klasi nece biti bosanaca inace bi covjek mogao stradati. Jer jedino si mi ovce mozemo dozvoliti da kamenujemo ljude koji dodju na postavljanje kamena temeljca za reizgradnju stare dzamije ili one koji odu na otvaranje izlozbe. Mi i ovce.
ako je on dobar glumac ovakvog kamenog lica bez ikakvog izraza jadni englezi ako išta nauče od njega
svi komentatori-odjeb boli me sta vi mislite,svakako imam svoje misljenje o njima.
ma cini ti se da im dobro ide, cini ti se da su britanci jedna od najrazvijenijih nacija, da imaju jedno od najstarijih sveucilista, da imaju nesto sto se zove kultura.... sve ti se to cini!
kao da su pederi-profesori neka novost kod nas?! pa imamo ih na desetine na nasim fakultetima, a asistenata jos vise!
Koliko sam puta iz zajebancije puko jarana po guzici, po toj logici i ja ispadam PEDERCINA, doduse mene nisu paparazzi uhvatili. Haj ne seri ziv bio! I da jest peder, to je nebitno, odlican je glumac i ne organizuje svakojaka gay okupljanja i parade. Mrs u svoju rupu.
peder-profesor,wow al im dobro ide