Miljenik žena
174

Kako danas izgleda fatalni Ezel: Glumac kao da ne stari, a postao je i voditelj popularnog kviza

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Turski glumac Kenan İmirzalıoğlu, našoj javnosti najpoznatiji po ulozi Ezela u istoimenoj seriji, već godinama nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca.

Od emitiranja poznate sapunice prošlo je 13 godina, a mnogi obožavatelji nerijetko komentiraju kako glumac uopće ne stari.

Danas uživa u obiteljskom životu s 12 godina mlađom suprugom Sinem Kobal, a zajedno imaju dvije kćeri. Upoznali su se na zajedničkom snimanju serije 2015. te su od tada nerazdvojni. Osim glumačkih angažmana, Kenan radi i kao voditelj turske inačice popularnog kviza "Ko želi biti milioner?". Kenan je, podsjećamo, 2014. godine posjetio Sarajevo.

Tom prilikom stigao je na otvorenje šestog Festivala turskog filma na kojem je predstavljen i film "Duga priča" u kojem je on utjelovio glavnu ulogu.

Bila je to njegova prva posjeta Sarajevu, a kojoj se veoma veselio.

"Još od raspada Jugoslavije, pratimo šta se dešava ovdje. Naše srce je uvijek kucalo za BiH, a u vrijeme raspada Jugoslavije mnogo smo se molili za ovu zemlju. Nekada smo bili jako tužni, a nekada smo se zaista radovali. Između nas postoje pravi rodbinski osjećaji", rekao je Imirzalioglu koji u BiH ima poznanike i prijatelje.