Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta, nikad necu zaboravit ono grudvanje s trebom
ako ne bude on onda necu ni gledat film i vjerujem da ce bti bezveze bez njega
osto samo gluplji, nek snimi gluplji gluplji
Pa normala da nece glumit, nije GLUP !!!
ja bi njega zenila odmah koliko mi je super
zato srbi smisljaju pogrdne nazive za bosanske muslimane ..... pa su izmislili recenicu za glupane: \"kud i svi tu i mali Mujo\"..... A jos je tuzno kad to bosanski muslimani to ponavljaju. Morat cu vidjeti da to snimim sa Jim-om ..... tu ne treba mozak. Samo ga bacis u kantu za smece.
to ce onda biti isto koda pijes bezalkoholnu pivu a hoces da se napijes
e onda ga vala komotno ne moraju ni snimati bez njega...
Najbolja komedija svih vremena.
Jim Carrey i Izet Fazlinovic nema dalje
svaka cast, moze glumiti i jednog i drugog
ma zaj.ebi taj film kad ne glumi Jim ...
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
NEMOŽE GA NIKO ZAMIJENIT OTAC JEDAN JEDINI NAJBOLJA SCENA SVIH VREMENA KAD IZLAZI KROZ ŠUPAK http://www.youtube.com/watch?v=Nh2iyPmucFk
E L E V A TI !!! CCCCCCC !! PA NEMOJTE GA NI SNIMATI ONDA !! BEZ NJEG TO NIJE TO !! KAD SE SJETIM ONE ZADNE SCENE, S ONIM BUSEM PUNIM DJEVOJKI I AJD COVJEK SE PONADA ONI SKONTALI KAD ONI NIJE GRAD TAMO VEC TAMO XDDDD AHAHAHAHAHAHA !!!
e, ne volim ga i tacka.................
svi vi koji se pravite pametni da postoji glup gluplji 2, varatate se momcici, taj nazovi glup gluplji 2 je samo pokusaj producentske kuce da izmuze sto vise para na ime prvog dijela, i taj dio je zamisljen kao ono sto je prethodilo prvom dijelu, ne kazem da je i taj film los ali se ne uklapa u pricu originalnog filma glup gluplji, pravi glup gluplji 2 se trebao snimati sa originalnom postavom i to bi bio pravi nastavak filma kao sto to obicno i biva, tako da eto, cisto informativno...