Mr. Treeger
68

Iznenada preminuo simpatični glumac iz serije "Prijatelji": Unosio je srce u nastup

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Preminuo je glumac Mike Hagerty, koji je najpoznatiji po ulogama kućepazitelja Mr. Treegera u seriji "Prijatelji" i ulozi Eda Millera u seriji "Somebody, Somewhere". Imao je 67 godina.

Uzrok njegove smrti nije otkriven, međutim, na društvenim mrežama je osvanula izjava njegove kolegice iz serije "Somebody, Somewhere" Bridget Everett.

"S velikom tugom, obitelj Michaela G. Hagertyja objavila je da je preminuo jučer u Los Angelesu", objavila je Everett danas na Instagramu.

"Vrlo smo tužni zbog vijesti o iznenadnoj smrti Mikea Hagertyja", napisao je HBO u priopćenju. “Bio je član HBO obitelji dugi niz godina, njegova posljednja uloga oca Bridget Everett u seriji "Somebody Somewhere” pokazala je njegov poseban talent za unošenje srca u nastup. S Mikeom je bilo zadovoljstvo raditi i donosio je toplinu i ljubaznost svima koji su ga poznavali. Njegovoj obitelji i prijateljima upućujemo najdublju sućut.”

Iza njega su ostale njegova supruga Mary Kathryn, sestra Mary Ann Hagerty i njena supruga Kathleen O’Rourke i njihova kćerka Meg.

Mnogi fanovi opraštaju se od Mikea na društvenim mrežama.