Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto kontam kakve bi efekte izazvalo gledanje pornića u 4DX projekciji 😆
Pa da ti sperma izbije oko
Tacno me u pojedinim intervalima iritiralo,no sve u svemu,nije losa zeza,sve zavisi od toga sta gledate! Meni recimo Avatar predugo traje za svo silno muckanje,kraci filmovi su sasvim ok za gledati u 4dx-u.
https://epoha.com.hr/2022/12/27/ovo-je-vrhunac-novo-opravdanje-za-iznenadne-srcane-udare-i-zastoje-je-film-avatar-2/
pogledao sam tri filma u tom 4dx , ne znam , malo mi je "prenaporno" , i nije uvijek logično usklađeno sa događanjima na platnu, a i poskupo je ....uglavnom, što si stariji , iskusniji i što više znaš o životu , ovo ti izgleda kao sve veća pi_darija , što neko napisa, ako si stariji od 17 godina , ovo ti i nije baš toliko cool
Da vidite u Bugarskoj 4DX eh šta ti je tehnologija, frajer te udari letvom da osjetiš udarac kao na filmu hahahah
Ako si stariji od 17 godina zajebi to
Nije ovo nista, da vi vidite u svijetu kakav je ovaj 4d
Cijenu niko ne objavljuje
Ma definitivno vrijedi i ovo probati
Dešavanja na ekranu su niđe veze sa pokretom stolica, vjetar puše čak i kad plove ispod vode, mirise ne bih ni komentarisao. Uzmuća kolu i većini raspe kokice, to je to :)
😂😂 Bio si brzi od mene ali isto mislimo. Ja gledao Wonderwoman kada je izasla, nista nije uskladjeno. Fotelja vise naporna nego sto efekta daje.