Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje na klix da dovedu šesnest psihologa i deset hodža ne bi mogli ništa pomoći vama iskompleksiranim psihopatama komentatorima.
Dobre butine uhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh necu dalje nista reci ...
To se tako u Krajini radi.Samo ne razumijem ovaj pogani odnos nekih bolesnika prema krajišnicima???!!!?
@Ljutac Ne mogu im zaboraviti 1995.
jarane, cim nesto organizujete van sarajeva, to sarajelije pocnu da pljuju. kako ne mozes jarane skontat da sve pare i humanitarna pomoc mora u sarajevo jarane.
Jeko planetarno popularni hoolywoodski glumac Edin Gali?
Fine su boje dobili berući maline he he
Zdad filmfestival i u Krajini :-)????Koji krkanluk od drzave...Ja mislim da cjela BiH je na samom vrhu sto se tice krkana i ljuboguzaca!!!
Pogledaj ti samo lijepih koka krajiskih?
Hehe, poganih, zavidnih, pokvarenih komentara? Mamu vam grebem bolesnu. Bravo Bosanska Krajino.
Malo kulture i ovim dezurnim komenttforima nebi bilo na odmet
@Avdina ja sam mislio da tekst i slike od ove vijesti te vise zanimaju od nas koji pisemo ovdje na komentarima. Pusti ljude da se slobodno izraze. Nisu nasi komentari nista manje bezobrazni od oblacenja mnogih na ovim slikama :D
Lijepe su fotke sa ovog eventa, ljudi maldi, lijepi, dotjerani, ne vidim razlog ismijavanju. I ja se alobodno izrazavam. Pa jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A glumaca i quraca
Ja kontao ovo filmski festival, kad ispade jetset festival.
A sto ste ljubomorni u p.m ....puste ba ljude nek uzivaju bas im je lijepo i ja bi iso da sam mogo....morebit bi sta bilo i na belegiju .,..
hehehhehheheeeeeeeeeeeeeeee HOLVUDSKI GLUMAC! hhehhehhehehhehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nije sramota biti provincijalac, ali jeste biti pokondiren. Novcem ne mozes ni sebi, a narocito ne jednom drustvu kupiti kulturu., vec je moras obrazovanjem cijelih generacija stvarati.
Prosli sistem se trudio na polju kulture, ali dvije generacije su kako vidimo bile nedovoljne. Prvi znaci propasti su se prvo osjetili na kulturi koja se pocela pripremati za buduce gospodare.
A kad je onaj Čevljanovići Bull Fest? Tu će tek prava elita da se okupi...
Jedva cekam da idem, hoces sa mnom da se napijemo i najedemo jagnjetine a gara plese na stolu. Kud ces veceg meraka
@GvozdeniStit Ma ocemo, ko ga ebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mohunjarski seljaklook =D