Pozivaju na bojkot
2

Henry Cavill više neće biti dio "The Witchera", obožavatelji serije bijesni zbog zamjene

N. O.
Henry Cavill i Liam Hemsworth (Foto: Twitter)
Henry Cavill i Liam Hemsworth (Foto: Twitter)
Obožavatelje "Witchera" jučer je potresla vijest da će glavnog glumca serije Henryja Cavilla u četvrtoj sezoni zamijeniti Liam Hemsworth.

Cavill će nastaviti glumiti Geralta iz Rivije u predstojećoj trećoj sezoni hit serije, prije nego što ulogu prepusti Hemsworthu. Netflix je spomenutu vijest objavio u subotu (29. oktobra), podijelivši izjave i Cavilla i Hemswortha.

Međutim, vijesti o promjeni u glumačkoj postavi loše su primili mnogi obožavatelji serije, koji su svoje mišljenje izrazili na društvenim mrežama. Neki su zbog toga čak zaprijetili bojkotom "Witchera".

"Bojkotujte 'Witcher' kako bismo vratili Henryja", pisao je jedan razočarani obožavatelj.

U nizu objava u kojima gledatelji prijete bojkotom pisali su da produkcija "ne bi trebala mijenjati Cavilla s Liamom tvrdeći da je to smiješno".

"U redu, bojkotujemo Witchera", pisao je drugi obožavatelj kazavši da ga je ova odluka razbjesnila.

Također, društvene mreže ubrzo su preplavili i urnebesni memeovi koji prikazuju razočarenje fanova zbog promjene.

Kada je vijest objavljena, Cavill je izdao izjavu za obožavatelje u kojoj je reagirao na svoj najavljeni odlazak.

"Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama, i nažalost, odložit ću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu", poručio je.

"Umjesto mene, fantastični Liam Hemsworth će preuzeti plašt Bijelog vuka. Kao i s najvećim književnim likovima, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i entuzijazmom da vidim Liamov pogled na ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čovjeka. Liam, dobri gospodine, ovaj lik ima tako divnu dubinu, uživajte u ronjenju i gledanju što možete pronaći", dodao je.