Iako su imali odličan nastup
0
Grupa AKA-demija nije prošla u finale Supertalenta
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su imali odlican nastup, prosli bi dalje stop teorijama zavjere Al,,laha vam.
znaci na dnevnik.hr sam napisao za audiciju da su bili odlicni i branio sam ih, isto sada na sarajevox cu napisati !! bili su katastrofaaaa!!! budimo realni mali ne zna pjevati! sve ostalo je tu i tamo okej bilo!
DEPRESIVNIM OSOBA PREPORUCUJEMO,PUNO ŠETNJE I DOSTA SVJEZEG ZRAKA,A MANJE MASTURBIRANJA ZA KOMPJUTEROM
Aka je postigao cilj, izreklamirao svoju muzičku školu i to jt to...
Izabrali pogrešnu pjesmu...mala Rebeka je \"razvalila\" i zasluženo prošla ali vala onaj sa onim stvarčurinama na glavi mi je bezveze ... očekujem u finalu Merlića da stavi na čelendru i da ga pronosa uz zvuke sambe...Inače,najbolji su Igor i Rene :)
Fulili su temu
Momci i cure bili ste odlicni, no konkurencija je u ovoj grupi zaista bila jaka. Niste vi izgubili, neka ste se pokazali i samo nastavite. Uzivala sam vas i gledati i slusati, a sto birekli za ove pljuvace: losem k... svaka dlaka smeta!
hajrotkiknjo ili kako vec, jedno je realnost komentara a drugo je voljeti nekoga (BiH), ja kazem svaka im cast za trud koji su uloziili i ulazu vec Bog zna koliko godina!!SVAKA CAST medjutim isto tako sinoc u bili katastrofaaa!!!! bukvalno, neustimani (hajmo reci problemi tehnicke prirode) medjutim.. momak ne zna pjevati!! Na audiciji su bili fascinantni !! I branio sam ih i jedva cekao njihov nastup od sinoc, medjutim kad sam vidio da ce ovaj mali pjevati izasao sam i bio razocaran! Zato budi realna !! Ne sjede svi kod kuce i pisu komentare, mozda neki i prave pauze od ucenja, od posla, da podijele svoja misljenja! ;)
ja ovo ne bi nazvala sjajnom izvedbom, nek\' su nasi, dzaba
bili su tek OK, a tekst je napisan kao da su bili spektakularni. nemojmo pretjerivati. svaka čast i curama i momcima u ekipi, ali nije to to još uvijek. biće sigurno fenomenalni kad se još malo uštele.
Onaj mali nema pojma sto se pjevanja tice... Vise reve nego sto pjeva...
Misliš, došlo vaših fašističkih 5 minuta. Kad ni znao ili znala etnički sastav, možda bi pola bilo \"Alijinih\" Srba i Hrvata.
Zalite se Medjunarodnoj Zajednici ! Insistirajte da je nad grupom AKA_demija izvrsen genocid ! Trazite da se Enisu u Nini sudi u Hagu za zlocinacki poduhvat izbacivanja muslimanan iz emisije ! Ehhhh, balidzani, balidzani, proslo vam je vrijeme tite kada nista niste radili a davalo vam se iz drzavnog budzeta.........nema vise turskih pita od zlatnoga srpskog zita.............jok! Nikada vise balidzani ! Svako ce da zivi od svog rada !
Svaka cast :) Super su bili... :)
Svaka im cast. Samo naprijed momci i cure!
Ma šta pričate?! Katastrofa, užas.. Ma svaka vama čast kad znate samo popljuvati sve. Mrzovoljni gremlini jedni! A da ih možda pohvalite za sav trud koji su uložili?! Ruku na srce, konkurencija je bila baš jaka, ali njima svaka čast jer su uspjeli na divan način da nas predstave. Divno je vidjeti da se ovako mladi ljudi bar bave nečim, a ne da samo sjede i žale se kako ništa ne valja.
katastrofa od nastupa!