Lik Drakule
15

Goran Višnjić dobio svoju novu veliku ulogu u američkoj seriji "The Brides"

E. Sk.
Uspješni hrvatski glumac Goran Višnjić dobio je svoju novu veliku ulogu u američkoj seriji. Ovim izazovom glumac se pohvalio na svom Instagram profilu, gdje je otkrio da s nestrpljenjem iščekuje da se upusti u novu ulogu.

ABC uskoro počinje snimanje pilota za svoju novu sapunicu "The Brides" koja je opisana kao moderna verzija Drakule s tri glavne glumice. Radnja će pratiti tri besmrtne žene i sve što su prisiljene raditi kako bi zadržale bogatstvo, prestiž i držale na okupu svoju netradicionalnu porodicu.

Višnjić je dobio ulogu kultnog grofa Drakule, snažnog, besmrtnog Kralja noći koji je u ovoj verziji zaslužan što je svojim trima nevjestama dao besmrtnost. No, slijedom dešavanja Drakula je ostavljen da umre dok njih tri Cleo, Renée i Lily pobjegnu kako bi započele svoj zajednički život negdje daleko od Drakule.

Ekipa koja stoji iza "The Brides" zaslužna je i za serije "Riverdale", "Chilling Adventures of Sabrina" i "Katy Keene" s tim da je Roberto Aguirre-Sacasa zadužen za scenarij. Maggie Kiley režirat će pilot za "The Brides".

Višnjić je ostvario manje uloge u četiri epizode humorističke serije "Dollface" na Hulu i u Netflixovoj mračnoj komediji "Santa Clarita Diet" u kojoj se također pojavio u 4 epizode, a publika će ga moći vidjeti i u drugoj sezoni Amazonove hit serije "The Boys".

Također, krajem aprila u američka kina stiže drama "Fatima" u kojoj Višnjić glumi s Harveyjem Keitelom i Sôniom Bragom.