Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eee cast ''pojedincima''! stvarno se iz pojedinih komentara vidi da zivimo u jednoj primitivnoj drzavi... pa ljudi cekajte da pogledate film pa tek onda komentirajte. licno sam bila na snimanju i od ovog ce biti nesto 100%garantujem. iz kaknja sam i cula sam da je film cak nominiran i za oscara ali otom potom... zato...jezik za zube i cekajte premijeru u januaru... pusa svimaaa !!
Boze sacuvaj! Sramota, pored svega sto nam se desilo (i jos se desava), neki majmun se napravi pametan da snima film o pederima, ne bi li dosao do nekakve Evrope. Da je Bog htio da nenormalno bude normalno, ne bi stvarao muskarce i zene, nego samo jedno od njih.Stidite se braco muslimani. Neka vam je Allah na pomoci!
kome se gleda neka gleda ja sumnjam da bi pogledao taj filim
Znam da sam zakasnio jedno 3.mj za kaomentar ali molim vas,jel mario stvarno gay,?molim nekog da mi odgovori!
Zanimljivo je da je i Vladimir Paskaljevic nedavno promovisao u Beogradu knjigu sa slicnom temom, a takodje se i on sprema da snimi film. O knjizi mozete naci vise na www.zaverapostoji.com
Zanimljivo je to da pocetkom oktobra u Beogradu izlazi knjiga pod nazivom "BDSM" Vladimira Paskaljevica sa skoro identicnom pricom! I on se sprema da snimi slican film, a o tome mozete saznati na njegovom sajtu sa ironicnim nazivom www.zaverapostoji.com
sigurno da 80% svjetske filmske produkcije ima oznaku 12+ ili 16+. Dakle, jasno je sta je za djecu a sta ne, do roditelja je samo da se toga pridrzavaju, i tu nije uopste u pitanju da li se radi o nasilju, psovkama, ovoj ili onaj vrsti seksa. Ahmedov film publika ce procijeniti po kvalitetu kada bude zavrsen - a ne unaprijed po odabiru teme. Za sada je bitno da se projekat ostvari i da bude dobar. Sretno.
ma fuj pederi
e svaka cas*ja i ti* prvi pametan komentar do sad bravo majstore
HAHAHA svaka cast *ja i ti* skontaj malo mirza vidis tip ti je pametno rekao! ma samo positive
@mirza sto neprobas da vidis pozitivnu stranu od pedera. Zamisli da su svi pederi u Bosnu od jednom hetero..........ba bogme bila bi isto tebi konkurencija veca sta se tice naci curu!?
svaka cast djane vidi se da si jedna hrabra osoba a znas kako kazu hrabrost je vrlina idiota!
komentar
Svaka cast Tanja! konacna nakon niza komentara jedan kvalitetan komentar! A sto se ovog Mirze tice, ja ovog lika zaista ne kapiram?? mislim sta to njega tangira, ako ti te stvari smetaju kloni ih se!! zar to nije sasvim jednostavno?! probaj tu svoju negativnu energiju da na neki drugi nacin ispoljis a ne da napadas ljude na ovakav nacin, lafo ti si bio u zatvoru, pa opasan tip. Prijatelj tebe niko ne dira niti te je ko uvrjedio, mislim zelim ti sve najbolje ali malo se urazumi! ma whatever bezveze gluposti pises, imam osjecaj da nemas drugog posla pa ti zanimljivo pisati gluposti i predstavljati se kao "opasan tip" aj pozdrav! RESPECT
Nisam iznenadjena ovim komentarima tipa pederi bolesni i ne dam djeci da gledaju takve stvari. Sve je to ne osnovano. Zasto ne dati djeci da gledaju dva muskarca kako se vole, ili dvije zene? Kao da to utice na njihovo seksualno opredjeljenje. Sve te pedere , kako ih vi nazivate, rodile su zene koje su zivjele sa svojim muzevima pa su eto opet postali pederi. Znaci da to ne igra nikakvu ulogu ko je sta gledao i kako je ko odrastao. To sto mislite da homoseksualizma ima samo u evropi , varate se. Evropa je samo tolerantnija i ovdje nije toliko bitno kako ko zadovoljava svoje seksualne potrebe nego kakav je ko covjek. U Bosni je na zalost svako sebi davao pravo da zabija svoj nos u tudju intimu. Radujem se filmu jer sam ubjedjena da ce se veliki broj gledalaca , ukljucujuci i neke od vas , identificirati sa glavnim likovima. Nema razloga da se plasite , sve je to normalno.