Jedna scena je sporna
0

Gledatelji tvrde da su našli grešku u filmu "Ne gledaj gore", oglasio se i reditelj

D. J.
Screenshoot: Netflix
Screenshoot: Netflix
O naučnofantastičnoj crnoj komediji "Ne gledaj gore", prepunoj zvjezdanih imena, ne prestaje se pričati.

Unatoč glumačkoj postavi ispunjenoj zvijezdama poput DiCaprija, Jennifer Lawrence, Meryl Streep te Cate Blanchett, film je izazvao podijeljene reakcije.

Dok su jedni oduševljeni, drugi smatraju kako je gledanje ovog filma uzaludno trošenje vremena.

Međutim brojne reakcije izazvao je i jedan korisnik TikToka koji tvrdi da je uočio grešku u montaži filma. Snimio je i na toj društvenoj mreži podijelio scenu u kojoj se, prema njegovom mišljenju, dogodila greška.

U nastavku teksta mogući su spojleri.

"Gledam 'Ne gledaj gore' i u sceni koja se prikazuje na 1:28:10 može se vidjeti cijela filmska ekipa i kamere. Sigurno misle 'ma neće oni to primijetiti'. Da...", govori tiktoker Ben Kohler u videu.

@sightpicture

##dontlookup ##oops ##moviemistakes

♬ original sound - Ben Köhler DP

U spomenutoj sceni vidi se kako filmska ekipa nosi maske na licu.

"Pretpostavljam da, budući da je ovaj film satiričan, sigurno postoji razlog zašto je Adam McKay ostavio to u filmu", Uopće nisam primijetio ovo", "Mislim da to nije greška", "Ovo je dio filma. Definitivno je namjerno ostavljeno", "Ovo nije dobro za film", "To je dio gdje ne bi trebao gledati", samo su neki od komentara ispod objave.

Naposljetku, o spornoj sceni oglasio se i sam reditelj filma.

"Dobro oko! Namjerno smo to ostavili u filmu u znak sjećanja na čudno iskustvo snimanja", napisao je Adam McKay na Twitteru.