Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja je uopste ne gledam, uzasno..
vala i ove serije se oduze, gledas jednu seriju godinama
Aha, sad nakon toliko isčekivanja mogu mirno spavati... Bem ti balavce...
Jedva cekam!
još malo :)
@gladijajator .. de nemoj mi kvariti
Pratim ovu seriju od samog pocetka i svidja mi se, al zna se vec prica u pocetku se smjeste, neka grupa im otme clana, pokusaju da se dogovore sa njima, izbije rat pobiju citavu bandu sa nekoliko svojih gubitaka... tako zadnje 2 pa mozda i 3 sezone zaboravio sam sta se vise tacno izdesavalo i ove ce.da bude 50% slicna prica.
@dervoofiinci Nije smeće, serija je dobra i zanimljiva onome ko voli ovaj žanr... ali realno nemaju više šta da dodaju u seriju... nema nikakvog lijeka da se riješe zombija tako da se samo premještaju sa jedne na drugu lokaciju i bore se sa ostalim grupama.
jedva cekam!