Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate li zajam po svom izboru? pomogla mi je da dobijem zajam i nikada nisam mislio da bih mogao dobiti zajam putem interneta i da joj mogu vjerovati, ali pokazala se pouzdanom i obećao sam da ću uzvratiti uslugu tako što ću svima reći za nju, tako da vraćam uslugu jer sam vjerovao u to dobro zasluženo drugo. Trebate li kredit i trebate nekoga kome biste povjerili svoje osobne podatke, možete je kontaktirati putem e-maila: [email protected]
Najpravilnije bi bilo poslati inspekciju u fondaciju, da se utvrdi činjenično stanje, i kako bi se ustanovilo ima li mjesta za dalje postupanje i prijave. Ovako se loptica prebacuje na često nekompetentnu javnost, i komentare, tipa, a gdje je pečat.
FGR FIGHTS BE LIKE ... THIS!
Kriminalci, perete se preko momka koji vas je razotkrio. Kakve veze ima je li čovjek legalan potpisnik ili nije. Da je situacija drugačija tužili bi ste ga za klevetu, a ovako vam je sporno što vas je čovjek prijavio za kriminal koji činite. Ne samo sada već decenijama se putem fondacija pri Federalnom Ministarstvu KiS peru pare, kite podobni i "raja". Puši.te ga svi na čeli sa ministricom i onim glavatim glumcem.
čelu*
Ne negirate optužbe, nego samo da je njemu istekao mandat. Sumnjivo...