Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gledam zombije, uzas...
Jedino ona traje duze od male nevjeste pa nigdje kraja oduzili pravo gledo sam do 5 sezone i dojadilo sve na isti fazon
Sezona je bila ok, nista specijalno, ove godine bih izdvojio Black Sails kao najinteresantniju, Vikings takodjer u odlicnom smjeru, vidjet cemo kako ce GOT proci.
ne razumijem ljude koji gledaju to hmmm -_-
ja mrzim sve sto ima rijec zombi, filmove zaobilazim u sirokom luku ...potom sam se natjerao pogledat seriju zbog silnih pohvala...fenomenalna je
@BosmalBoyy2 ne... nego sam gledao nekoliko epizoda i prilično mi je priglupo :D ... ali hajde....sreća pa nismo svi isti ;) samo opušteno :)
nadam se da Darrly nije mrtav...prejednostavno bi bilo. ostavili su neko iznenađenje.
@Zoltan sve je ok, malo me je Dwight zakačio vrućom pljucom, onesvijestio sam se na momenat ali dobro sam, kukala mu majka šta ću mu uraditi :3
Oko pola pet ujutru će već biti na piratu, pa ko voli nek' izvoli.
hahahah vala bas moras biti tokmak da skidas iste sekunde kad izadje
Ja to gledam na stranicama u HD-u sto bih skidao bezveze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)