Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvar je u tome da čovjek ima PR tim koji svakako bombarduje svoje poznanike i kolege, nazovi novinare, koji ne žele ili ne smiju odbijanjem poslušnosti sebi zatvoriti vrata da i oni, za razliku od klixovske norme dnevno prevedenih tekstova, nekad lagodno prosipaju besmislene hvalospjeve.
fol lik, sportista i humanitarac, a ovamo kladionica glavni sponzor fuj, trulja od čovjeka dno dna Imao sam ga priliku upoznati, iskompleksirano đubre
Nije jos na nivou da bira sponzore. Kakva je drzava, daj sta das. Zar nije tako?
Evo ga opet...
Još da ima dokaza da je stvarno bio na samom vrhu, pa da mu i povjerujemo.
Postoje oficijelni podaci. Dobra je stvar da se ime BiH veze za ovakvo postignuce. Zar to nije dobar imidz?
Nigdje slike sa Vrha Prrevara teska
Potrosio Hiljdade Maraka na Turisticko penjanje koje svako moze postici samo mu trebaju pare da dodje do Nepala Frajer je teska Ubleha
pa de ppstogni fraeru nemoj samo laprdat. Dok se pjehe na Trebevic popnes dusa ti izadje
17 ljudi je poginulo penjuci se ove godine, ej 17 dusa vise ne postoji. Najsmrtonosnija godina od kada se prati. Dodje lik i ovako nesto izjavi. Koliko smo mi zaostali to je frapantno...
Klošari od studenata brišu komentare. Džaba su se propali sportisti upeli da smijenu Mandića, a sve da bi sazidali novi neboder kod UNITIC-a i oprali stotine miliona maraka, ako dođe do reizbora glasam za Mandića, a napunio sam sve živo sa vodom kao da će sutra Dabićevci podignut barikade, pa neka NIPovci samo gase vodu.
Iz Mandićevog "Programa za Centar": Postavljanje pametne LED ulične rasvjete; Parking mjesto za svako domaćinstvo; Uspostava javnog video nadzora; Proširenje plinske mreže; Izgradnja mreže biciklističkih staza; Utopljavanje javnih i privatnih objekata; Zeleni pojas od Druge gimnazije do Šipa; Lakši i sigurniji pristup Baricama; Zetra i Skenderija centri vrhunskog sporta itd. Ništa od ovoga nije urađeno!
Ovaj ubi u pojam. Kao da je Bil Amstrong
Ovaj laže da se popeo
Lazes da laze
Jarane nigdje ti nisi bio kada si probao da sa mobitelom koji ti je donirao BH Telekom , na minus 50 , da ga aktiviraš i sačiniš fotke...neozbiljno...i nemoj nas smarati!
Vadi ga, usra se
Smoriste s ovim likom. Lana Pudar prvakinja svijeta i ne slomiste ovoliko. Ovaj je za ovo palamudjenje za svoj cejf dobio stotine hiljada, a Lana ni trecinu toga a zlato donijela u BiH.
Lana je juniorska prvakinja svijeta a ne seniorska...
Ona se Norvežanka popela u dva mjeseca na sve najviše vrhove na svijetu, a ovi palamude.
Prelijep tekst.
Dobro ba popeo se lik i eto, šta sad, život ide dalje, njegov uspjeh, njegova satisfakcija, nas ne zanima, a vi nas zatrpavate sa likom za kojeg nikad niko u životu nije čuo. Kakva ba planina i penjanje, stavljaj ove vijesti po planinarskim grupama šta ovdje smarate. Tomislavu savjet, odradio si izreklamirao si se, prestani bacati pare na reklame.
ko se nije penjo ne razumije i bolje da ne komentarise
meni djeluje da je prop'o ko kauč kako se vratio.