Poharao kino blagajne
13

Film "Sumrak saga: Praskozorje, 2" oduševio gledatelje u BiH

Klix.ba
"Film Sumrak saga: Praskozorje, 2 dio", u distribuciji Blitz film i video distribucije, jedan je od najiščekivanijih filmova godine, a dokaz da su ga obožavatelji s nestrpljenjem iščekivali je i rezultat koji je polučio na samom početku distribucije.

Samo u prvom vikendu prikazivanja film je pogledalo rekordnih 11.415 gledatelja te je time otvaranje posljednjeg dijela Sumrak sage ne samo najbolje otvaranje filmova Sumrak franšize, već i jedno od najboljih kino otvaranja u Bosni i Hercegovini.

Obožavatelji Sumrak sage u Bosni i Hercegovini imali su prilike pogledati film među prvima u svijetu, istovremeno s gledateljima u SAD-u, gdje je film također ostvario veliki uspjeh popevši se na osmo mjesto liste najgledanijih filmova u prvom vikendu otvaranja svih vremena.

Posljednji dio serijala Sumrak sage, čiji je redatelj Oscarom nagrađeni Bill Condon, prikazuje tajne i misterije romantične priče koja je očarala milione gledatelja u novom svjetlu: u ovom je filmu više akcije, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini.

Svi ljubitelji Sumrak sage svakako ne smiju propustiti ovaj film koji će zasigurno zauzeti posebno mjesto u filmskoj industriji kao epski završetak globalnog fenomena i otkriti sudbinu Edwarda (Robert Pattinson) i Belle (Kristen Stewart) koji su svojom savršenom kemijom osvojili milione gledatelja širom svijeta.