Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super film gledao ga prosle godine Chuck Norris
realno, film je sraaanje
Jao, ne znam koji bih prije gledao. Pocecu sa ovima koji su zaradili vise od 10 miliona proslog vikenda, a ako budem imao vremena pogledacu i ove ostale. Nadam se da ce biti dovoljno super heroja, napada vanzemaljaca, vremenskih nepogoda i prirodnih katastrofa, nepredvidivih zapleta i raspleta, dijaloga za pamcenje i svega ostalog sto jedan holivudski film stavlja u sam vrh svjetske kinematografije.
Nece "napravit" nego napraviti :-) Ti si bas neka budalica. Otkud ti Rusi padose na pamet? Pricamo ovdje o filmskoj umjetnosti, o americkim filmovima koji zarade 50 miliona za vikend. Ne pricamo o nevaznim i glupim filmovima koje snimaju van Holivuda i koji nista ne vrijede.
Loseless, pa sto se ljutis? I ja pravim gramaticke i pravopisne greske i zahvalan sam svakome ko me ispravi kad napravim neku gresku. Covjek se uci dok je ziv. Kad je rijec o umjetnosti, kod mene nema istoka i zapada, sjevera i juga. Ima dobro i ima lose. I to ne vazi samo za umjetnost nego i za sve ostalo, tako da moja nacionalna pripadnost uopste nije vazna. Americka kultura je dio moje kulture. Od muzike, knjizevnosti pa sve do filma, tako da ti se samo ucinilo da ja kontriram "svakom ubogom americkom trendu". To gdje zivim tek nema nikakve veze sa mojim komentarom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Film je Stvarno odlican
san andreas rasjed je geotektonska pojava, nema veze sa igricom, zato je radnja o zemljotresu :D