Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kanadi, VB i Holandiji, Quo Vadis Aida emitiran na javnom servisu jos prije 5 mjeseci.
Svrha filma nije zarada, vec sirenje istine
pa na njihovom javnom servisu nemaju voditelje koji negiraju genocid
Loš film. Istinit, poučan i nadasve potreban, ali kao film nije zadovoljio realno… Moglo je to mnogo bolje, no iskreno ovo i jest Žbanićkin domet.
Gdje si oskarovac, nismo te prepoznali :) Tvoj domet je sigurno nesto vise i dalje od njenog ... ?
Bošnjak sam,musliman(veći od mnogih NOVOKONPONOVANIH)?Preksinoć sam gledao film..? Sad bi izasao JAVNO NA TV da postavim PITANJE koje me IZJEDE ? ZAŠTO SAM MJESEC POSLE OVE TRAGEDIJE IŠAO U KRAJINU DA KAO "OSLOBAĐAMO BIH? Združene jedinice SVIH KORPUSA? Zasto NISMO nesto uradili za ovaj NAROD ? Juce oplakujemo, za mjesec cemo SLAVIT pohod ARBiH? MUKA MI JE ,IZDANI SMO!!! POZIVAM SVE ŽIVE IZ VRHA KAKO VOJNOG TAKO I POLITIČKOG 92-96 g da OBJASNE ???
Hvala BHT na ovoj projekciji. Uzdrmalo me i vratilo u vrijeme i besmisao rata. Osvijestilo potrebu da cijenimo mir, zivot i da gradimo pravedno urredjenje gdje ce svi biti sigurni..
Zasto tek sad p vam materina
Nisam gledao a trecerazrednu produkciju i ne gledam, nego moze mi neko reci ima li filmu kakvih helikoptera, holidej ina, komandanata, vrhovnih i lokalnih... Itd?
Zar ovaj kanal jos postoji? Jbt ko to gleda jos??? Aaaaaaa
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno (...) Laž je srpski državni interes (...) Laž je u samom biću Srbina (...) U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina (...)" Dobrica Ćosić
ne plaćam pristojbu i ne gledam BHT
nemam ja nikakav problem s istinom, samo s onima koji zloupotrebljavaju Sredrenicu u svoje ideološko-politike ciljeve.
nisa ni očekiva da znaš razliku između pretplate i pristojbe haha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
necu da gledam da se nerviram
Mene zanima sta Aida kaze za Bakira, Muniru i ostalu bratiju?
Kada se krene na Poljine....Muniri Brkatoj oduzeti imovinu i podjeliti Ju PODRINJSKIM MAJKAMA, a ne FUKSAMA klepatorskim! Mic po Mic 2014-2021.
Bakir ne miruje ni za vrijeme komemoracije zrtvama...Koristi obilato napacenu sirotinju...Bake u 41 danu rata...Mic po Mic POLJINE! 2014-2021.