Cohen nastavlja po starom
0

Film o Bruni šokantniji i od Borata

Sarajevo-x.com
Svjetska javnost mislila je da britanski glumac Sacha Baron Cohen ne može napraviti kontroverzniji film od slavnog 'Borata', no britanski The Sun piše da će novi film o novinaru Bruni premašiti sve kontroverze 'Borata'.

Film punog naziva 'Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt' koji govori o putovanju austrijskog modnog novinara i homoseksualca Brune kroz SAD već je razbjesnio neke religijske grupe.

Naime, u filmu se između ostalih, pojavljuje i tamnoputi maneken imena Isus (Black Jesus) odjeven samo u bijelu maramu oko struka koja pokriva 'najbitnije', baš onakvu u kakvoj uvijek prikazuju najvećeg kršćanskog sveca Isusa Krista, što je naravno razbjesnilo konzervativne religijske krugove u SAD.

'Religija nije mjesto za šalu, a šokirajuće Cohenove taktike su ovaj put prevršile svaku mjeru', smatraju vjernici.

Mediji pišu i da je britanski glumac ugrozio svoje prijateljstvo s Madonnom jer u filmu on i njegov dečko usvajaju dvogodišnjeg Afrikanca po imenu David, baš kako se zove i Madonnin sin iz Afrike.