Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je poznat 🤣
Ne znam nikog od ovih "poznatih" osim Zenita
Nebesa bogova
jesam zaostao. Nikog ne prepoznah sem Zene.
Sav vajkrem sarajevski.
E cuj konceptualni umjetnik i politicar
Super da nam iz susjedne zemlje dodje jedan normalan film od odlicnog rezisera i covjeka...a ne gluposti poput krimi trash ubrzanja i ostalih jeftinih pokusaja kopiranja holivuda.
Svaki film iz Srbije se ovdje gleda kao da je iz Holiwooda. Nana ustane ujutru, ukljuci Pink i po cijeli dan Zadruga joj upaljena. Djeca po skolama i kuci samo vrte ove srbijanske pjevace i You Tubere. Haj im zabrani, srusice pola Sarajeva. Da ova kataklizma bude veca, inzinjeri, ljekari, magistri, ono malo “obrazovanog” svijeta prica o tome sta se desavalo u Zadruzi, Parovima……..Propast drustva i naroda. Ili neko hoce da nas predstavi kao Srbe, ili stvarno jesmo Srbi.
Nikad čuo za te glumce. Puno bolji je film Sabina K. (2015). Radi se o bijedi i ljubavnim problemima u Sarajevu. Spavanje na ulici i u tramvaju, ostajanje bez novca, različite nacije, porođaj, viđenje Isusa, predoziranje. Glume Stjepan i Faruk iz Lud Zbunjen Normalan, onda Enis Bešlagić, Mirvad Kurić, Admir Glamočak... https://www.imdb.com/title/tt3682686/ https://putlockers.gs/watch/Ed9m0NdY-sabina-k.html
Jedino Zenit od poznatih; doduse sarajlijama i on nepoznat. Ali ostali. Pa dajte novinari sa klixa; znamo mi da vi znate dosta ljudi; pogotovo iz SDA, ali nisu to poznate licnosti, to znate?
Kako mi nekako ova kvazi gradjanska i multietnicka elita iz Sarajeva izgleda neokupano, prljavo i masno. To vam je izgleda prirodno stanje.
Ja nijednu "poznatu ličnost" sa fotki nisam prepoznao. OK, verujem da su poznate u svojim mahalama
...kod nas se moze prikazati svako srbijansko sranje,dok nas film koji je nominovan za Oscara i dobio najvece europske filmske nagrade kod njih ne moze ni u ludilu biti negdje prikazan...
Zato sto ste u Srpskom svetu samo sto ne zelite sebi to da priznate. Vucic odredjuje sta ce jadan Bosnja da gleda na TV, a sta u bioskopu.
Aida je odlican film, ali porediti rad Srdjana sa bilo kakvim trash filmovima mi govori da trebas malo bolje istraziti sedmu umjetnost :)