Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Samo su \"Harry Potter i darovi smrti: drugi dio\" i \"Vitez tame\" u proteklih godinu dana zaradili više novca u prvom vikendu prikazivanja\" Ne bih se slozio po pitanju vremena. Film \"Vitez tame\" je iz 2008.
Gledao sam film, dobar je...vrijedi pogledati...
lenny kravitz nezna glumit...Ne mozes se uzivit u film kad vidis da se ljudi pate i pokusavaju da glume.. Bolji je Kuduz 3 puta :) @wehabija glup si ko religija
OPET TI! Dobro, hoćeš li nam reći koja si ti vrsta životinje? Svinja, krtica, štakor...? I zašto ne napraviš nick bliži svom porijeklu? I zašto ne pišeš komentare o stvarima o kojim se razumiješ? (izmet, kanalizacija, smeće, i slično) Šta si se uhvatio islama više, dosadan si!
Muz i ja koji imamo zajedno 57 godina, nismo neki hipiji i sl, a film nas je odusevio! Zaista je odlican film, pomalo duhovit, zaista potresan, uzbudljiv, napet, dramatican. Ove osobe sto pisu o islamu u filmu, ako ima iko ko je pomislio da je ovo tacno - znajte da film nema nikakve veze ni s jednom religijom, nema ajeta, nema svete knjige i sl. sto oni navode. U svakom slucaju, jedva cekam da procitam knjigu i pogledam nastavak filma koji izlazi u novembru 2013. Ako volite napetost, akciju, ako niste ravnodusni na jaz izmedju bogatih i siromasnih i zlo u svijetu, pogledajte ovaj film! Odusevice vas!
sad ce smrdoslavni da udare po imdb-u i pucaju low rate-ove :D
nikad ne sudi prici na osnovu filma, ako postoji i knjiga.. i film i jeste prvenstveno za mladje gledatelje. sta mislis da se informises sta gledas prije nego kupis kartu? da se ne bi zalio kako je prica glupa i djecija
film je glup ko dzeko
Nikad gluplji film nisam gledao. Zali Boze onih para sto dadoh za ovo smece od filma! Ovakav glupi i jeftini film je pokazatelj da je svijet otisao qquurcu i da je u dubokoj recesiji! Film ne samo da je neka glupa djecija bajka, nego je gluma i prica takvo ssranje! Sad vidim ko uglavnom komentarise na ovoj stranici, glupa djeca iz dijaspore!
KOJA GLUP0ST !!!
..ono dvoje djece sto se u filmu izjanjavaju kao mus/liamni i nose ku..ran sa sobom, su najpozitivnij likovi.. dok su djeca hriscani prestavljeni kao nemoralni i ubice.. na kraju ona scena kada djevojaka drzi ku.ran i citira nesto iz njega je jedna od najpotresnijih scena.. trebate ovo da pogledate ..
pravi film od is/lamu .. nije mi jasno kako je Holviud ovo dopsutio..polsej ovoga filma bice navala na prelaz u is/lam u americi
a gdje je land of blood and honey?
dafaq did i just read
tacno je do dosta is/lama ima u filmu..cak se na par mjesta citiraju neke sure..
film je baziran na is/lamu .. is/lam se provlaci kroz citavi film .. ja sam zapanjen kao je kroz ovu knjigu i film is/lam suao u sve pore americkog drustva.. obavezno pogleatdati..film ce vise znaciti za bosnu nego onaj od anjdjeline ..
Prvo sam procitala knjigu koja me odusevila, zavrsila sam je onako u jednom dahu. Film sam juce pogledala, takodje dobar, ali kao sto je to uvijek slucaj, ni izbliza kao knjiga :)