Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#GiveElsaAGirlfriend...valjda Elsa ima pravo da sama bira,ne namecite joj djevojku. :D
nikada od mene necete imati podrsku poremeceni umovi...fuj...vama je cilj da maloj djecici neiskvarenih svjezih normalnih umova od malena usadite poremecene ideje i sa kad narastu budu gejevi...fuj fuj fujjjjjj
Gej se ne postaje. Neki ljudi se rode sa tim porivom. Maloj djeci ne iskvarenih svježih normalnih umova od malena se usađuju izmišljenje i poremećene religiozne ideje pa se malo ko buni.
neka naprave scenu kako otkriva da joj ona druga nije sestra, tješeći jedna drugu počnu da se strastveno ljube i ližu, onda ulazi kurati crnac u sobu i pojebe ih obje do neizmoglosti
Ako mi možemo slat Fudu na Euroviziju, mogu i oni ovo :D
Kakva masonerija...
I kako da ja svojoj trogodisnjoj kcerci objasnim onda da je to normalno i da treba i onda da to isto radi ? Ljudskim glupostima nikad kraja...
Ne moraš ti ništa objašnjavati svojoj kćerci. Ako će biti lezbejka kada joj prorade hormoni bit će bez obzira šta joj kažeš da radi. Ako ćeš svoje dijete zbog toga manje voliti onda si nikakva majka.
@bajro1980 Pogresno si me razumio, ja nisam nista rekao lose za gay osobe, nego sam isao u smjeru da moja kcerka nece biti lezbejka i da sa 3 godine ne treba da se zamara s tim stvarima gledajuci crtani koji treba da je nauci nesto korisno. PS: Ja sam otac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O je*em vam sjeme..mozda bi bilo dobro da se Tarzan pojavi pred kraj crtica i zadavi je lijanom zbog pederisanja..
serete.
Sigurno ce svi roditelji poželjeti svom djetetu da mu uzor bude gey.
ako su fanovi ovog stariji od 16 godina to nisu fanovi to su onda debili... a ovi ispod 16 teško da razumiju šta znači biti lgbt idiot...
Boze sacuvaj budala, znaci sad trebam 5-ogodisnjakinji objasnjavat zasto njena omiljena princeza ne ljubi princa nego neku zensku. Dajte pustite djecu na miru, trazite svoja prava i paradirajte budalastinama negdje drugo.
Znaci ni roditelji ne trebaju da se poljube pred djecom? jer ako se poljube cerka ce im postat drolja? wow
Neka radi ko sta hoce u svoja cetiri zida, ali de majke vam ostavite crtice na miru, nek makar tu budu princ i princeza a ne dva princa i dvije princeze.
sreća pa ne gledam gej crtane
disney vec godinama u svojim crticima prikazuje subliminalne poruke koje su skrivene u kontekstu, ovo sad samo postaje malo otvoreniji iskaz.
e moje djete ga nece gledati pucam u tv ko prebaci na taj crtani ako tako ga naprave
Kuda ide sve ovo.....