Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
;(((((((((((((((( ;((((((((((((((((((( ;(((((((((((((((((((((((((((((((( ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
tužan je werter stari
Ma ne brini ti kralju za mene... To ti meni na neki nacin dodje u opisu posla... hehehe..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrt jedne osobe je tragedija,smrt vise ljudi je statistika...tuzno
smrt 150 Kenijaca je statistika, tačno, a ovom liku plaču svaki dan
King_Of_Spades,,bas sam mislio na taj primjer kad sam ovo pisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PRIDRUŽITE NAM SE https://www.facebook.com/filmskikorner/timeline Stranica "Filmski korner" je namjenjena svim ljubiteljima filma,,, donosimo najnovije vijesti, pišemo o povijesti filma, zanimljivosti i još mnogo toga ..
Film pregledan i nisam nesto zaprepasten previse je fantastike i onik kao "slucajnih" scena tipa Rock skace sa ambulantnim kolima na dron ili prebacivanje one male iz auta u auto pri ogromnim brzinama al haj valjda ce im kriticari objasnit pa se mozda i poprave u sljedecem nastavku!
film je prejak!
Ne namjeravam gledati ovaj dio jer se vjerovatno radi o najvecem mogucem komercijalnom sra.nju ikada napravljenom po uzoru na dijelove prije ovoga. Ovakvi filmovi su u pravom smoalu rijeci napravljeni za djecu, ili one sa izrazito niskim IQ. Sto se tice glumca, mlad je poginuo, steta..
Rip paul wolker...:(
hvala vam što ste nam kraj otkrili, koji je fazon to
Ko te tjero da otvoriš članak?
Film? nije loš, ali meni nekako bolji, the Smurfs 2...:)
Ekstra film sve pohvale preporucujem ko se dvoumi da ga pogleda...Kraj :( oci su mi zasuzile kao i svima u kinu...
@jasta uh, jasta ce mi suzit oci zbog usranog Holivudskog NJESRA ;))
Vi niste normalni ako mislite da cu pogledati taj klip,pa ni trailer nisam htio pogledati :) Mozda je vecini film sra*e po komentarima,ali meni ne.
ma de ba, DROGIRANO PSETO SMRDLJIVO !!! Zaradio par miliona dolara i odmah DROGA i BANDERA, pa 2 metra pod zemlju. dobio je sto je trazio
akademik jebo ti ja mater napacenu, dobio si sto si zasluzio
Meni je zao onih Kenijaca...
Niko nema ideje vise za filmove, sve mora biti yebena limunada. Kladim se u lijevo oko i desno jaje da bih ja bolje rezirao ovaj film. Ovu spansku sapunicu izvlace kaskaderi i nemoguce akrobacije i animacije koje ni u crtanom ne bi prosle. AKo je Statham "yebenjak" ko sto jeste a Paul Walker umro (ko sto i jest) ja bih u filmu napravio da Statham ubije Walkera - to je dobro. NEk obogalji Rocka il Vin Diesela - posto ionako znamo da "dobro pobjedjuje" nek makar bude sta zanimljivo a nije yebena limunada koja mi se ni ne ide pogledati u kino...
ma de ba, DROGIRANO PSETO SMRDLJIVO !!! Zaradio par miliona dolara i odmah DROGA i BANDERA, pa 2 metra pod zemlju. dobio je sto je trazio
Jbga ja pisem kako bih ja napravio a ovi strucnjaci sto predlazu da ja napisem scenario i napravim film nek izvade krmelje iz ociju pa pogledaju kroz prozor i vide gdje zivimo...Bosna rodjaci, ovavdje ideje ne idu vec umiru.
Rip. Dugo njsam gledao film sa vise SF efekata - bezzeze je.
R.I.P :(
Zahvaljujuci CGI tehnologiji.