Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je najbolje ne gledati filmove i mozak je svjeziji. Danasnji filmovi se svode na promoviju LGBTQI, na promociju nasilja ( seksualnog, fizickog, psiholoskog ). Kroz film se promovisu silovanja, vjesanja, klanja, nekrofilije, pedofilije. Zasto, jer su danasnji reziseri 95% bolesni umovi a sloboda izrazavanja im dopusta da budu mastoviti
Nemoj zaboraviti da su i sve fazone ispucali. Samo rade rimejkove i kopiraju stare filmove. Previše su i dramatični. Nekad si znao šta je horor kad si gledao Petak 13. ili Teksaški Masakr (uz dozu komedije u takvim filmovima) a danas imaš Babadook, Hereditary itd. miješaju horor sa dramom. I to previše. Dođe mi da se objesim koliko je depresivno
Ja ne mogu vjerovati koji mozak moraš imati da staviš pedofiliju i LGBT u istu rečenicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko o cemu ku.va o postenju. Idi skini se gola na instagramu
Ako je u tome problem onda ćemo zabraniti i muškarcima da se slikaju bez majice :)
Ti si pravila fetiš od sebe dok sam ga danima baci na tebe u spotu Pharela Williamsa
Prava pudlica...
A kad je Ramba i Rocky-a bolilo to je bilo u redu??
Pa u pravu je. Muskarcima jeste fetis zenska bol
20 min gledao, smece mrtvo
U zadnjih 10 godina nema dobrog filma. I ako neki pogledaš ubrzo ga skroz zaboraviš. Generacija Clint, Gene, Michael, Robert, Al... Nema više. Unforgiven možeš gledati 10 puta Falling down isto tako, ili Tony Montana.
U filmovima sa navedenim glumcima likovi su bili ljudi, sa ljudskim karakterom, pa se gledaoci mogli poistovjetiti sa njima, ili cak mastati da su kao oni. Bili su blize stvarnosti. U danasnjim filmovima ugl likovi su nerealni, karikirani i daleko od stvarnosti i zato i nemaju neki pretjerani uticaj na gledatelja.
Koliko samo clanaka, reakcija, izjava poznatih licnosti o nekom filmu koji ruku na srce obicno smece i zaboravice se na njega vec kroz mjesec dana.
Stejts of Amerix propagandna vrhovna komanda nema granica. Tako npr. gledas toaletni papir od filma ,Snajper, koji ti objasni da je bilo ok ubijati djecu po Iraku.
Paznja, Najpametnija zena na Svijetu, ima nesto reci. P.S. Toliko reklame za ovaj film za koji nas iskreno zaboli.
Samo jedno,svi mediji su otrov ..bez obzira na temu
Ako ima neka starija pohotnica neka mi se javi na [email protected], pristojnost i diskrecija zagarantovani.
Ja ne znam da li normalni ljudi (koji nisu recimo depresivni) uopće gledaju ove moderne filmove. Više nisu interesantni i istrošili su sve dobre ideje. Sad samo rade rimejkove, kopije drugih filmova, ubacuju ono woke s*anje, promovišu LGBT (čak i u Disneyevim filmovima! Heeeej! Djeci maloj pune glavu i zbunjuju ih oko spolova)
Samo da dodam, nemam ništa protiv LGBT-a ali ne promovišite se toliko ekstremno i ne punite maloj djeci glave svojim ideologijama bar dok ne odrastu i dok im to ne postane bar malo jasnije. Naposljetku morati ćete prihvatiti da ste biološke anomalije i da vaši postupci nisu prirodni