Ispunila obećanje
72

Elizabeth Hurley u novom erotskom filmu vodi ljubav s drugom ženom, sve je režirao njen sin

Klix.ba
Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley glumit će u novom erotskom filmu "Strictly Confidential" kojeg je režirao njen sin Damian Hurley.

Naime, 58-godišnja glumica u filmu ima erotske scene u kojima vodi ljubav s drugom ženom. Mladom redatelju ovo je prvi film nakon što je prošlog ljeta diplomirao.

Film je snimljen u decembru na Karibima, a u tadašnjoj objavi Damien hvali svoju majku za njenu posvećenost obećanju koje mu je dala dok je još bio dijete.

"Ne mogu početi da sumiram koliko su proteklih nekoliko mjeseci bili intenzivni i divni. Zaista sam oduševljen inspirativnim i talentovanim ljudima s kojima sam mogao da radim – uz ogromnu zahvalnost mojoj fenomenalnoj glumačkoj ekipi. Svi koji su uključeni zaslužuju javnu zahvalnost. Sve će doći u dogledno vrijeme, ali trenutno želim da se poklonim Elizabeth Hurley koja mi je, tokom snimanja mog prvog kratkog filma 2010. godine (kada sam imao osam godina) obećala da će biti u mom prvom dugometražnom filmu. Vjerna svom obećanju, čim je ovaj film dobio zeleno svjetlo, mama je ostavila sve i otrčala na prelijepe Karibe da pomogne. Raditi zajedno je bio san. Svaka pojedinačna osoba je igrala vitalnu ulogu u dovođenju ovog projekta od scenarija do ekrana i ja sam im zauvijek zahvalan", naveo je tada.

Iako još nije poznat datum izlaska filma, nedavno je objavljen trailer koji prikazuje mladu ženu po imenu Mia (Georgia Lock) koju proganja gubitak svoje najbolje prijateljice Rebecce (Lauren McQueen). Nakon što je pristala da provede vikend u Rebeccinoj porodičnoj kući kako bi je se sjetila na godišnjicu njene smrti. Mia odlučuje pokrenuti sopstvenu istragu, a trailer prikazuje Miju uvučenu u svket seksa, dvoličnosti i izdaje.