Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da se siroti Donald stidi svoje proslosti.
Mislim da je film u rasistički. Mi podhitno trebamo novi portal inace u suprotnom cemo zaglupiti nove generacije do te mjere da ce svi postati beraci zeljeza.
@Waltz Bilo je ropstva, ali 90% današnjih bijelaca nema veze sa time, 100% današnjih bijelaca nije nikada imalo crnog roba. Ali se zato svima nabija na nos nešto i demonizuje ih se. Neka, dok je liberalnih morona poput tebe i prolazit će im, pa će ti kćer bivati u gangbangu redovno jer ćeš je odgojiti da se osjeća kao rasist pun krivice ako mu kaže ne na bilo šta.
hahahaha... Reče čovjek koji izbacuje crnce iz njihovih kuća da bi sagradio zgradurine. @Beta, da to se nikad nije desilo. Inače, prošlost crnaca je bajna. Shut the f up.
Kakav glupan.... Americko-bosanska paralela: Donald Trump - Slavko Jovicic Slavuj. Ista mentalno-frizerska kategorija.
lololol da da pogotovo izbor soudtracka je fenomenalan, ono mislim lik ide u kaljuzi, 1800 i neka godina, robovi kraj njega u lancima a rick ross repuje, nuff said, il glavna pucnjava a tupak ori, daj bolan vishe i tarantinovog pre se ravanja na vrh glave i pravljenja gledaoca idiotom. Retardiran film da ne moze bit retardiraniji, waltzu svaka cast, prosjecan glumac koji je otpoceo karijeru u svapskoj kinematografiji i sapunjarama svapskim, da mu ne bi te dvi uloge i danas bi po trecerazrednim svapskim produkcijama naprdjivo, mislim ok lik je glumac sasvim ok za njega nista ni ne pricam, al ideja filma i slasher koketiranje vishe na vrh ku r ca, ko da ne zna normalan film napravit bez hektoolitara krvi i pretjerivanja bez trunke ukusa. Fuck tarantino i uzdizanje retarda samo na osnovu par ok filmova sa pocetka karijere, kolko god sam ga cjenio i volio, poslje kill billl glupostim grinderhousa i ovog djanga smecha mi je posto jedan od najglupljig rezisera ikad.
Ti se razumijes u filmsku umjetnost, ko i ja u projektovanje mosta! Film je odličan, scenario je fantastičan, priča, dinamika, montaža, dijalozi, ma svaka komponenta jednog originalnog filma i originalne priče! Doktor Shultz, tj. Christoph Waltz je odigrao fantastično, nisam u zadnjih 10 godina vidio tako fantastično odglumljenu ulogu, ma gospodin, nisam za čovjeka do Djanga ni znao, a i sam se proslavio tek sa Inglorious bastards, ali je u Djangu fantazija odigro! Ta glumačka inteligencija, viprenost, transformacija, ma to je nesto fenomenalno, iako je i scenarij odlican, ali njegova uloga je uveliko donijela kod prijema filma, dobro je odigrao i Fox, Di Caprio, ali Waltz je fantastican bio! Ko god prica o ovom filmu lose, onda on veze nema s filmom, i ako te eksplozije gleda na nacin pretjerivanja, onda on ne poznaje originalnost Tarantina, bit svega je scenario i super prica, ne efekti! Toliko...
WPWW
@wass a sta ti gledas crni covjece lolol cuj django najbolji film u zadnjih pet kuka pa rokni se dok jos imas vakta pls :D smece od filma, dobar je samo neizivljenim slinavcima koje fascinira krv na sve strane i jedan protiv svih ala stiven segal furka :D a tarantino nastavil vako sa ovim sranjima imache vishe hameljaskih filmova neg dobrih :D
Kakav Donald ... nisam boljeg filma vidio u zadnje 2 godine nakon filma Idiocracy.
Pa i jeste. Crnci su ili anđeli i žrtve ili hrabri osvetnici, dok je samo jedan bijelac u filmu "dobar", i to na način koji je blago rečeno izdajnički prema svojoj rasi. Film jeste liberalno smeće za stvaranje krivice kod bijelaca za nešto što nisu uradili i čovjek je u pravu.
Šta jado priča :/
....reče Donald Trump, poznati filmski kritičar.....
realno, nije izašao bolji film u zadnjih 5 godina od Djanga...
Papak Donald ocigledno nikad prije nije pogledao nijedan Tarantinov film, cim se cudi eksplozijama i pucnjavi....
Nismo ni sumnjali da će razumjeti poruku filma... :)
Mislim da si ti glup do te mjere da to ne moze biti zbog portala.