Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar članak na klixu najzad!
Prepisan od nekud 100%. ☺
@Memo1beg "to su neki čobani, budale"
Da je film bio na engleskom govornom podrucju Bata bi dobio Oscara bez dileme. Ovo je bila ta uloga za Oscara.
@BosnjackaUtvara jak glumac
60 godina zivim normalno, sada sam odjednom lud kada sam tebe sreo Jakovljevicu. Mnogo ti ovako uobrazavas, dajes sebi znacenja. Jakovljevicu nisam ja lud Jakovljevicu, ja sam savrseno normalan. Nisam lud Jakovljevicu. Onda je to strasno.
Kada ste posumnjali da sve znam? Sta ste posumnjali gospodine? Nisam ja za tebe gospodin. Da sam gospodin nikad te ne bih otkrio. Za tebe sam drug gospodine. Sin vam je u jednoj New Yorskoj bolnici, takvu sifru ste dobili. Ko vam je rekao da mi je sin u bolnici. To je samo lozinka da se sastanete sa gazdama. Mi sve znamo.
Znas li ti Danice sta je to Vinca? Cula sam. Cula si za Vincu kao sto si cula za Madagaskar.
Ova uloga Bate Stojkovica je prosla relativno neprimjeceno u razmjerima svjetske kinematografije ali licno smatram trebalo je da bude zetva nagrada po svijetu za najboljeg glumca ovom ulogom.
"Ovo su neki cobani, budale"
genijalan film i gluma
"a mozda on ODAVDE planira akcije" "nije što si mi brat,al si genije."
Pa strah od migranata ne bi nazvao paranojom Klixe. Kakvu to agendu provlacite na mala vrata?
Bata Stojkovic, jedan od najboljih glumaca starije generacije.
Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima. Nije se rat ni zavrsio...
Najjaca uloga koju je Danilo Bata Stojkovic odigrao.Naravno ne treba zaboraviti Zvonka Lepetica Miru Banjac i Boru Todorovica koji su fantasticni glumci.
sjetili su se Zeljke Privjeska i Fahre preletaca😀😀😀
ne gledam srpske filmove
Ilija Cvorovic, niko ga nikad nece nadmasiti. Sva ona stara garda je skoro pomrla.Ovi mladji im nisu ni do koljena.
Stani, pise na pocetku opisa filma - losa ekonomska situacija, nema osnovnih namirnica na policama, kcerka mu diplomirala a ne moze da se zaposli... Pa zar u to vrijeme nije bilo idealno, blagostanje, posla na sve strane, dobro se zaradjivalo? Za cime onda nostalgija?