Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep poredak al imak ide blade runner i onda par mejsta prazno pa onda tek svi ostali filmovi ;)
To majstore, jedva cekam
1. Heartbreak Ridge 2. Snatch 3. Pitch Black 4. The Chronicles Of Riddick 5. The Chronicles Of Riddick: Dead man Stalking 7. TBA 8. TBA TBA - To Be Announced sve ostalo, su pokušaji da nose titulu \"Film\".
KONACNO! Tko ceka, taj se i naceka, ali na kraju svega dobije ono sto zeli plus bonus! (dva moguca nastavka) Samo me malo ovaj scenario razocarao. Ocekivao sam da ce on preuzeti ono silnu vojsku, a ne da ce opet postati u neku ruku bjegunac.
Napokon nešto dobro i adrenalinski..... :) kad sam čekao 8 godina,mogu još 1 godinu :)
pa vala cekat cu jos 8 ako treba
stoko 8 godina ja već čekam nastavak i sad mi kažete da moram čekat još jednu godinu! pa... je.be.m. vam!!!!!! uh!