Film/TV
0

Dejana Talk Show na OBN TV i ovog vikenda donosi zanimljive teme

Subotnje izdanje Dejana talk showa je posvećeno zdravlju dok je nedjelja rezervisana za klince koji su se vinuli u estradni vrh.

Subotnje izdanje Dejana talk showa će biti posvećeno zdravlju. U novom izdanju popularnog talk showa gledaoci će se moći upoznati sa iskustvima pacijenata koji su se podvrgli AtlasRelaX metodi, a premijerno će biti predstavljen i jedinstven proizvod koji će velikom broju ljudi koji imaju problema sa držanjem promijeniti život. Riječ je o AtlasRelaX Posturalnim blokovima.

Zvezde Granda, nekada šansa i ideja, danas regionalni brend i putokaz generacijama mladih pjevača, ali i dokazani put do vrha i prilika da se stane rame uz rame sa najvećim pjevačkim zvijezdama na ovim prostorima. Iz godine u godinu hiljade mladih ljudi, vođenih starom kineskom poslovicom koja kaže da planinu može pomjeriti samo onaj ko je na početku pomjerao kamenčiće, iznova potvrđuje veličinu ovog koncepta.

Iz beogradskog studija Grand Produkcije OBN TV emitira specijalno izdanje Dejana talk showa, a Dejanini gosti su popularne Zvezde Granda koje su obilježile prošlu sezonu: Fatmir, Bubi, Uroš, Ibro, Dejana. Nedjeljno izdanje Dejana talk showa je na programu OBN TV u 17:30 sati.