Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11a slika zalutale ocigledno
Odose u sindikat
Upravo sam htio napisati..kakva je ovo hrdaljka..!?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedino ovaj Steta ima prolaza jer nesto radi tako da je ok i da se malo zabavi. Ostali nisu vrijedni da ih se spominje.
Kažu oni političari u Gradačcu da se ono može desiti bilo gdje , znamo da može zato što su svi od ranije poznati i dobro poznati policiji vani a ne u zatvoru
Joj ovog Irfana vise
ova debela fulila haljinu ili je previše uzela od ove mrsave🙄
ova debela fulila haljinu ili je previše uzela od ove prve🙄
ma ovo je prdimahovina sve, uz par izuzetaka. Prave face su Davorin, Bodo, Mića, Brega, Delibasic, Fazla, Elvis J, Zijo, Zlatko Arslanagic, Barbarez, Pudar i slični likovi. Zasmisli njih sve na tom tepihu..pa odmah nek umrem jbt.
Iskenjam vam se na sred tepiha kompleksaši iskompleksirani! Idiot ubije troje ljudi a vi šenlučite kao da je to u Paragvaju. Razumijem da ta ceremonija ima svoj tempo i termin, ali zar se nije moglo od ovih, uglavnom ublehaša, koji kao šetaju crvenim tepihom moglo tražiti da stave neku roza vrpcu ili crnu traku ili bilo šta čime bi se solidarisali sa žrtvama i njihovim porodicama.
Garantujem da ovaj ćelo uz Marfija ima Abramsa u sakou.
Kakav adnan streta, haris vranic valjda😂
estagfirulah razvrata!!!
Dokle god budu politicari u prvom planu u svim sferama zivota,narod ce lose i losije zivjeti.Guraju s budzetskim novcem SFF i time zasluzuju pozivnice .SFF je super ali ove pljackase,neradnike,demagoge kad vidim ospem se.Druze Tito trebaju nam dva,tri Gola otoka.
Slika broj 11 batak ispo a pobro iz nje oblizuje se ...Žena iza ibretise 😂😂😂
Vidi odrona i kica a one fasade iza fuj kao zatvor
Kakvu privilegiju imajunovi pokiticari da hodaju crvenim tepihom? Kojom zaslugom? Ako je zbog uvelicavanja broja osoba da ne izgleda prazan tepih... pa imate sve one radnike koji ucestvuju u snimanju ovoga onoga... koji su iza kamera... pozovite ih.. siguran sam da bi i oni voljeli malo vidjet luksuza nekog.. ako je luksuz hodat tim tepihom.. da se pokaze malo zahvalnosti..
Nihad Uk i njegova pratnja na maturalnoj zabavi
jao slike 11.šta je ono .
Jel bio ZE?