Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom koja televizija prenosi, ne bi se začudio da su oni drogeraši u pitanju, jer bi bilo baš u skladu njihove politike.
"Kao što je poznato, riječ mumin znači musliman"... Pa i nije baš tako poznato, mumin znaci vjernik.
Mumijevi drogerasi, jb mu pleme, sad cu da ga zbodem srafcigerom🤣🤣🤣🤣🤣
Neka crtanog, barem smo uživali u djetinjstvu, a ne ovo danas, imali smo barem nešto gledat, ali dobro treba misliti i na onu djecu koji baš i nisu gledali ovakve crtane, iako im je djetinjstvo uništeno od nekih drugih sila.
Mu'mini... trebaju jos malo ispraviti i to je to...
Meni smješno 😂😂😂😂😂
hahahaha cime se mi bavimo i cime smo optereceni.Tacno smo se trebali podijeliti ko moze zivjet sa srbima u zajednici,pa oni sami sebe ne mogu
Tetka iž'Njemačke
Ma provokatori klasicni.
Cuj nedavno. Pustao se on i prije 20 godina
Kad sunce zađe mrak se snađe
Imal’ vehida?
al kad svire smota dzoint nema dalje
kako klix zakuhava, ovi se sprdaju sa rajom Allaha mi
Klix zakuhava...
Koliko nas je odraslo na ovim "muminima" :D tj. Mumijevima haha?
Nemogh onu bez Muslimansje krvi.dzaba tece jos Muslimanska krv venama.Govore hastal,bujrum itd,itd
Evo jedne interesantne cinjenice. Rijec hastal je madjarska rijec, nastala ni vise, ni manje, nego od rijeci sto (ili stol), te je u nas jezik zapravo 'povratnica'.