Agent 007 flertuje s muškarcem
6

VIDEO / Craig i Bardem imaju erotsku scenu u novom filmu o Bondu

Klix.ba
Tokom posljednjih 50 godina James Bond je bio muškarac s kojim bi svaka žena željela biti, kao i muškarac na kojeg bi svaki drugi želio ličiti.

Do sada nikada nije bilo ni najmanjih naznaka da bi najpoznatiji filmski agent mogao imati bilo kakva interesovanja za isti spol, ili pak biseksualne sklonosti. No, vremena sa mijenjaju, pa tako i James Bond, koji je izgleda imao seksualna iskustva i sa muškarcima.

Sudeći prema izvještaju NBC Newsa, novi, nadolazeći film "Skyfall" sadrži i scenu u kojoj je vidljivo koketiranje između Jamesa Bonda (Daniel Craig) i zlikovca Silve (Javier Bardem).

Scena bi trebala izgledati ovako: Bond sjedi na stolici zavezan, dok mu Silva otkopčava košulju, stavlja ruku na njegove gole grudi, a potom se spušta na koljena izgovarajući: "Za sve postoji prvi put". Međutim, Bond odgovara: "Zašto misliš da mi je prvi put?".

Sam Craig je na konferenciji za novinare, kada su ga pitali o sceni o kojoj se priča da je pomalo erotska, rekao da ne vidi ništa sporno i da ne gleda svijet u seksualnim različitostima. Na slična pitanja o erotskoj sceni Bardem je odgovorio da je cilj bio staviti Bonda u pomalo neugodnu situaciju.

Kako god bilo, scenu o kojoj svi pišu ćete moći vidjeti i sami te procijeniti o čemu se radi. Film će u američka kina stići 9. novembra.