Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivuca legenda, hoce da nas nagradi sa jos kojom scenom :) :) Jedna njegova scena nosi vsh drame nego neciji kompletan film.Hvala mu.
A kod nas kaze, pusti mene, ja sam stariji covjek. A njemu cetrdeset.
Ljudima kojima je potreban financijski pomoć nudimo kredite s niskom kamatom od 3%. Kako biste dobili kredit kod ove tvrtke, možete reći točan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti zajam. pa ako ste zainteresirani ljubazno nas kontaktirajte s dolje navedenim detaljima. E-pošta: [email protected] ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901
zalazak karijere? pa tip na vrhuncu desetljecima. mozda zalazak zivota, ali i to je upitno
NJemu samo vakcina može dohakat
Starac i more! (Može)
Što je Maradona u nogometu to je Eastwood u filmu!
Neki dan prodao parcelu na groblju, kaže možda mu neće ni trebati... :)
Koji je ovo kralj! Čovjek koji je pokazao kako se glumi, a još važnije kako se režira dobar film. Zivuća legenda.
Jedva čekam !
True legend
IKONA
Stari prdavac i negator američkog genocida nad Indijancima.
Jesam. Ne mora biti genocid. Ali je nešto krajnje nečasno i ružno. Većina Istvudovih filmova hotimice zamagljuju i relativiziraju položaj žrtve i zločinca - Američki snajper je dobar i skor primjer. Sve je tako nešto relativno i zamagljeno, sve je eto neki sivo-smeđi cajtgajst, a ne slijed događaja koji bismo morali sa distance katerogički moralno okarakterisati kao nečasan i zloćudan.
Ne lupetaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako vrijeme brzo proleti..
ovako će Bekam isto izgledati ako doživo njegove godine.Pljunut je Klint kad je bio mlad.Samo niko ga ne imitira kao Jim Carey
LEGENDA