Film/TV
27

Sportski novinar Klix.ba vodi i uređuje emisiju "Ja biram goste" na TV1

Klix.ba
Posljednje izdanje dijaloške emisije "Ja biram goste" TV1 za ovu sezonu vodi i uređuje Edin Isanović, sportski novinar portala Klix.ba.

Četiri dana pred početak Svjetskog fudbalskog prvenstva Edin će sa svojim gostima govoriti o očekivanjima u utakmicama na našem prvom učešću na Mundijalu, šta osim fudbala i igre može utjecati na dobar rezultat, o suparnicima iz grupe: reprezentacijama Argentine, Irana i Nigerije, šansama za plasman u drugi krug i drugim zanimljivim temama vezanim za plasman Zmajeva u Brazilu.

Njegovi gosti su: Kemal Alispahić, bivši trener Željezničara i Sarajeva, i bivši selektor reprezentacije Tadžikistana, Refik Šabanadžović, nekadašnji reprezentativac bivše Jugoslavije, koji je na Mundijalu učestvovao 1990. u Italiji, Fuad Muzurović, bivši selektor reprezentacije BiH, koji je tu funkciju obnašao čak dva puta i promovisao mnoge sadašnje velike igrače, i Nenad Marković, proslavljeni bh. košarkaš.

Emisija je na programu u nedjelju, 8. juna, s početkom u 17:15 sati, te reprizno u utorak, 10. juna, s početkom u 21 sat.